Στο 12ο συνέδριο της Ν.Δ. συμμετείχε  ο Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος

Στο 12ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από τις 14 έως τις 16 Δεκεμβρίου 2018, συμμετείχε ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος. Ο κος Δράκος, έλαβε το ηχηρό μήνυμα που απέστειλε προς το σύνολο των Ελλήνων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αυριανός πρωθυπουργός αυτοδύναμης κυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης #Ελλάδα_μπορούμε. Στο περιθώριο του συνεδρίου, πραγματοποίησε σειρά ουσιαστικών επαφών με κορυφαία στελέχη του κόμματος, όπως κάθε χρόνο.

Με την επιπλέον ιδιότητά του, ως μέλος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας ήδη από το 2017, αλλά και του μέλους του Τομέα Μεταφορών και Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας, ο Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, παρακολούθησε τις δύο ειδικές θεματικές συνεδρίες που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 από τις 14.00 έως τις 16.00 με θέμα «4η Βιομηχανική Επανάσταση και επαγγέλματα του μέλλοντος» και από τις 16.00 έως τις 18.00 με θέμα «Δεξιότητες και νέα δεξιότητες για την αγορά εργασίας».

«Ο πρόεδρός μας και αυριανός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απέδειξε εμπράκτως πως διαθέτει όραμα και σχέδιο. Ρεαλιστικό, εφαρμόσιμο.

Απέδειξε πως αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα της μεσαίας τάξης, που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας. Πως σέβεται και σχεδιάζει για την Ελλάδα του μέλλοντος και για τους Έλληνες που παραμένουν και δημιουργούν στον τόπο τους», ανέφερε ο κος Δράκος, σημειώνοντας πως «ο πρόεδρός μας εξήγγειλε και έκανε πράξη το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών, στο οποίο έχω την τιμή να συμμετέχω επιτυχώς ήδη από το 2017.

Σήμερα, αποφασίζει να δώσει βήμα σε ακόμα περισσότερους νέους ανθρώπους. Σφραγίζει τη δική του, τη δική μας προσπάθεια ανανέωσης, αλλαγής».

Με αφορμή τη διεξαγωγή την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, των εκλογών για την ανάδειξη της νέας Πολιτικής Επιτροπής και την εισήγηση του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη για παραμονή του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη στη θέση του, ο Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος συνεχάρη, τόσο τον γραμματέα και φίλο της Δωδεκανήσου Λευτέρη Αυγενάκη, όσο και εκλεκτούς φίλες και φίλους του απ’ όλη την Ελλάδα που κατάφεραν να εκλεγούν στις πρώτες θέσεις στην Πολιτική Επιτροπή. Επίσης συνεχάρη τους συμμετέχοντες από την περιοχή της Δωδεκανήσου για την εκλογή τους και δήλωσε στη διάθεσή τους.