Σεμινάριο-ημερίδα για τη φωτογραφία απο τη λέσχη C.Ro.P

Η Λέσχη Ερασιτεχνών Φωτογράφων Ρόδου, “C.Ro.P.”, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων της οργανώνει σεμινάριο - ημερίδα με θέμα "Η Φωτογραφία της Φύσης - Τέχνη και Τεχνική" με εισηγητή τον βραβευμένο φωτογράφο Ιωάννη Σχοινέζο. Το σεμινάριο - ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων "Γεώργιος Καραγιάννης" του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ο Ιωάννης Σχοινέζος είναι δημοσιογράφος και επαγγελματίας φωτογράφος. Έχει διδάξει επί πολλά χρόνια Φωτογραφία της Φύσης στη Γεωπονική Σχολή του Πανεπιστημίου της Padova στην Ιταλία και Επιστημονική Φωτογραφία στο Πανεπιστήμιο Ca' Foscari της Βενετίας. Έχει γράψει 8 βιβλία και συνεργάζεται με ευρωπαϊκά περιοδικά που ασχολούνται με την επιστήμη, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τη φύση. Είναι art-director και υπεύθυνος σύνταξης στο περιοδικό “Asferico” που εκδίδει η Ιταλική Εταιρεία Φυσιοδιφικής Φωτογραφίας (A.F.N.I.). Φωτογραφίες του έχουν βραβευθεί πολλές φορές σε διεθνείς διαγωνισμούς φωτογραφίας φύσης. Γνωρίζει βαθιά τη φύση της Ρόδου που φωτογραφίζει εδώ και πολλά χρόνια.

 Η Λέσχη μας διατηρεί ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (cropteam@hotmail.com) και σελίδα στο Facebook (https://www.facebook.com/cropgr).
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Φίλιππος Φιλίππου
Ο Γεν. Γραμματέας
Σταύρος Βαρώνος