Κλείσιμο χρονιάς με μια ακόμα νίκη

Το ερχόμενο Σάββατο και λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα διεξαχθεί ολόκληρη η 8η αγωνιστική του 1ου Υποομίλου, στον Α΄Ομιλο της Α2 βόλεϊ των ανδρών. Στις 14.30 το μεσημέρι, το «Ροδίων Αθλησις» θα υποδεχτεί στις εγκαταστάσεις του την Ολυμπιάδα Πατρών,  την οποία είχε κερδίσει με 3-0 και στον α΄γυρο μέσα στην Πάτρα και είναι σαφές πως θέλει να κάνει το ίδιο και στο ξεκίνημα του β΄γύρου.

Η ψυχολογία των παικτών του Σπύρου Γκολίτση μετά τις δυο νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας αντίστοιχα, είναι πάρα πολύ καλή, ενώ αγωνιστικά θα πρέπει να σημειωθεί πώς αυτή την φορά, θα έχει στην διάθεση του και τον Χρήστο Μοσχού, ο οποίος απουσίασε από τα δυο παιχνίδια με τον Φοίβο Μελισσίων.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά σε εντατικούς ρυθμούς, μιας και μετά το ματς οι παίκτες του «Ροδίων» θα φύγουν για να περάσουν τις μέρες των Χριστουγέννων με τις οικογένειες τους και θα επιστρέψουν στην ενεργό δράση, 3 με 4 Ιανουαρίου, για να προετοιμασθούν πλέον εντατικά,για τον αγώνα που θα ακολουθήσει στις 13 Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Πανερυθραϊκό εκτός έδρας.

Στο μεταξύ χθες η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε τους διαιτητές των αγώνων του Σαββάτου. Για το παιχνίδι του «Ροδίων» με την Ολυμπιάδα, η μία διαιτητής του αγώνα είναι η Νικολέτα Κρίτσα, η οποία θα έρθει από την Κω για τον σκοπό αυτό.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές έχουν ως εξής:
Σάββατο 22/12/2018- Ροδίων Παιδεία- 14.30- Ροδίων Άθλησις - ΑΕΠ Ολυμπιάς
Διαιτητές: Οικονόμου Β.-Κρίτσα

Σάββατο 22/12/2018- Αιγίου -20.00- ΑΟ Αιγιαλέων - ΑΣ Πανερυθραϊκός
Διαιτητές: Μπακλέσης-Γεράνιος

Σάββατο 22/12/2018- Παραλίας -17.30- ΑΟ Καλαμάτα 80 - ΓΣ Πανιώνιος
Διαιτητές: Τσουμελέας-Καραγιαννόπουλος
Σάββατο 22/12/2018- Βαρδινογιάννειο ΑΚ- 16.00- ΟΦΗ - ΣΦΑΜ Φοίβος
Διατητές: Τραχαλάκη-Καραπουλάκης.