Θα το… τραβήξουν μέχρι Κυριακή

Με μια ακόμα προπόνηση συνέχισαν το έργο τους, η τεχνική ηγεσία του Ιάλυσου και οι παίκτες της ομάδας. Άπαντες  αισθάνονται ικανοποίηση από τη νίκη στον Πύργο επί του Πανηλειακού και την κατάκτηση των τριών βαθμών, που διατηρεί τους «ερυθροκίτρινους» μόνους στην πρώτη θέση, με τρεις βαθμούς διαφορά από τον Διαγόρα. Μια διαφορά που ο Ιάλυσος θέλει να την αυξήσει, καθώς ο Διαγόρας θα εκτίσει το ρεπό του την 13η αγωνιστική.

Για να επιτευχθεί αυτό, χρειάζεται φυσικά νίκη επί του ουραγού της βαθμολογίας  Αστέρα Αμαλιάδας, που είναι ο επόμενος «επισκέπτης» στο «Οικονομίδειο»

Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο θα είναι λίγες οι μέρες ξεκούρασης τα Χριστούγεννα.
Όπως έγινε γνωστό η τελευταία προπόνηση πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων, θα γίνει την Κυριακή 23 Ιανουαρίου και η επιστροφή στις προπονήσεις στις 27 του μήνα, ημέρα Πέμπτη.

Ουσιαστικά δηλαδή οι παίκτες θα περάσουν τρεις μέρες με τις οικογένειες τους.
Στο μεταξύ από πλευράς μεταγραφικών κινήσεων, δεν βιάζονται στον Ιάλυσο και περιμένουν να βρουν τις κατάλληλες περιπτώσεις  για να κινηθούν, αλλά και παίκτες στην προκειμένη περίπτωση, που να αποτελούν κάτι το εξαιρετικό.

Αγωνιστικά όλοι είναι στη διάθεση του Σάκη Παπαβασιλείου πλην του Δημήτρη Σταυλά, ο οποίος εξακολουθεί να γυμνάζεται μόνος του σε ειδικό πρόγραμμα.

Μέχρι χθες πάντως παρέμενε άγνωστο αν τελικά ο έμπειρος αμυντικός, θα μπορέσει να προλάβει το ματς της 6ης Ιανουαρίου με τον Αστέρα Αμαλιάδας