Δουλειά και διασκέδαση συνδυάζει ο Διγενής

Ως μία καλή ευκαιρία να δουλέψει μακριά από την πίεση των επίσημων υποχρεώσεων, ώστε να περιορίσει τις όποιες «αρρυθμίες» στη λειτουργία του Διγενή, αντιμετωπίζει ο Σάσα Γιόνοβιτς το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Για ξεκούραση πλην της απολύτως απαραίτητης, ούτε λόγος. Στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Δαμάγητο προστίθεται άλλο ένα το Σάββατο με τη Δόξα Ψίνθου, στις 5 το απόγευμα στα Κοσκινού, ενδιάμεσα θα γίνουν δύο προπονήσεις, ενώ στο γήπεδο θα περάσουν οι ποδοσφαιριστές και την Κυριακή, για να απολαύσουν στη συνέχεια τριήμερο ρεπό.

  Στόχος του τεχνικού επιτελείου του Διγενή είναι να εμφανιστεί η ομάδα βελτιωμένη κατά την επιστροφή της στην επίσημη δράση, κάτι στο οποίο αναμένεται να συμβάλλει και η επιστροφή των τραυματιών. Οι Τσιπιζίδης, Κετσές και Μοσκιού άρχισαν να μπαίνουν σιγά σιγά στο πρόγραμμα και λογικά την πρώτη αγωνιστική του νέου έτους θα είναι έτοιμοι.

Τρέχουν για τη χοροεσπερίδα

  Τη χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα του διοργανώνει το προσεχές Σάββατο ο Διγενής.

 Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο κέντρο Romanza Mare, θα ξεκινήσει στις 8:30 το βράδυ και όσοι παραβρεθούν, θα απολαύσουν ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τον γνωστό καλλιτέχνη Στράτο Τσιρακάκη.

  Η τιμή του μενού έχει καθοριστεί στα 20 ευρώ, του παιδικού στα 10 ευρώ, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα «τρέξει» λαχειαγορά, ο νικητής της οποίας θα αποκτήσει ένα σκούτερ Peugeot 50 κυβικών.

 Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Μιχάλη Βογιατζή, στο τηλέφωνο 6973391460.