Οπωσδήποτε ενίσχυση στον ΑΕΡΑ

Σε διαδικασία ενίσχυσης βρίσκονται Διοίκηση και τεχνική ηγεσία του ΑΕΡΑ, καθώς αναζητούν παίκτες, που θα πλαισιώσουν το ήδη υπάρχον ρόστερ, σε μια προσπάθεια να αλλάξουν προς το καλύτερο την αγωνιστική τους εικόνα.

Η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Blue Star Ferries, φέρνει τον ΑΕΡΑ στο Καρακόνερο να αντιμετωπίζει μετά τις γιορτές (12/1) την ομάδα της Κατταβιάς.

Οι «ερυθρόλευκοι» ευελπιστούν πώς στον αγώνα αυτόν, θα παρουσιαστούν ενισχυμένοι, αν φυσικά ευοδωθούν οι προσπάθειεςπου ξεκίνησαν. Ίσως υπάρξουν μάλιστα ανακοινώσεις, μέχρι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Στο χθεσινό φιλικό ο ΑΕΡΑ γνώρισε την ήττα με 4-1 από την Μικτή Νέων. Οι νεαροί παίκτες της Μικτής προηγήθηκαν με 3-0 με τρία γκολ των Μουστάκα, Τσιώλη, Αναγνώστου. Μείωσε σε 3-1 ο ΑΕΡΑ με τον Στεφανή, για να ολοκληρώσει τη φιλική νίκη της Μικτής ο Ρουτζιέρης (4-1)

 

ΚΙ ΑΛΛΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΥΡΙΟ

Μετά το χθεσινό φιλικό με την Μικτή, ο ΑΕΡΑ θα δώσει κι άλλο φιλικό τεστ αύριο στο γήπεδο της Αρχίπολης στις 4 το απόγευμα με αντίπαλο τον νεανικό Εθνικό. Και σε αυτό το ματς ο Κώστας Παπαδόπουλος θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του για να δει την κατάσταση τους λίγο πριν την άδεια των Χριστουγέννων.