Σώμα και μυαλό ξεκουράζουν στο Βάτι

Ανυπόφορα βαρύ είναι το ψυχολογικό φορτίο που βαραίνει τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του Διαγόρα Βατίου, απόρροια της απροσδόκητα κακής πορείας της ομάδας τους στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, με τον Γιάννη Καμπούρη να κρίνει πως στην παρούσα φάση, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να βοηθήσει τους αθλητές του να αδειάσουν το μυαλό τους από κάθε ποδοσφαιρική σκέψη και να ηρεμήσουν.  Εξ ου και η επταήμερη άδεια που αποφάσισε να τους χαρίσει και η οποία θα ξεκινήσει από αύριο, δεδομένου πως η τελευταία προπόνηση πριν τα Χριστούγεννα έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα.

  Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» προφανώς και δεν θεωρεί τη φετινή χρονιά χαμένη και πιστεύει ακράδαντα πως αν οι παίκτες του το πιστέψουν και βρουν επιτέλους στον δρόμο τους λίγη τύχη, η φετινή «παρτίδα» μπορεί να σωθεί.

 Όσο για τα μεταγραφικά, στο Βάτι δεν θέλουν να λειτουργήσουν υπό την πίεση που τους ασκεί η καθήλωση της ομάδας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η φιλοσοφία παραμένει η ίδια και κίνηση ενίσχυσης θα γίνει μόνο στην περίπτωση που βρεθεί ποδοσφαιριστής έτοιμος να την αποδεχθεί και να έχει την ικανότητα να βοηθήσει ουσιαστικά.