Ο κόσμος ανταποκρίνεται, «καυτό» αναμένεται το Βενετόκλειο

Πλήρως δείχνει να έχει αντιληφθεί ο φίλαθλος κόσμος του νησιού την κρισιμότητα του αγώνα του Κολοσσού με το Ρέθυμνο, το πρώτο τζάμπολ του οποίου έχει προγραμματιστεί για τις 3 το απόγευμα του προσεχούς Σαββάτου.

 Η ζήτηση για τα εισιτήρια είναι εντυπωσιακή και ασύγκριτη με ανάλογων «κυβικών» παιχνίδια, περιγράφει μία πραγματική κινητοποίηση του των φίλων του μπάσκετ και οι άνθρωποι της ΚΑΕ αισιοδοξούν πως το μεγάλο ζητούμενο, που είναι ένα κατάμεστο και «καυτό» Βενετόκλειο, θα επιτευχθεί.

 Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί μέχρι και αύριο Παρασκευή από τα γραφεία της ΚΑΕ στην πλατεία Βρούχου (τηλέφωνο 2241022261) από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 2 το μεσημέρι, στην τιμή των 10 ευρώ και των 5 ευρώ για τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 14 ετών. Όσα περισσέψουν, θα διατίθενται τη μέρα διεξαγωγής του αγώνα από το εκδοτήριο στο Βενετόκλειο, το οποίο θα είναι ανοιχτό από τις 11 το πρωί.

 Υπενθυμίζεται, πως οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν απαραιτήτως μαζί τους την αστυνομική ταυτότητά τους ή το διαβατήριό τους, όπως και τον αριθμό του ΑΜΚΑ.

 Για το σπουδαίο ραντεβού με το Ρέθυμνο η ομάδα μοιάζει να είναι πανέτοιμη.

 Ο κόουτς Κώστας Φλεβαράκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, η εικόνα της ομάδας στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τον έπεισε για την ύπαρξη δυνατοτήτων και πιστεύει βαθιά πως το ραντεβού με τους Κρητικούς μπορεί να προκαλέσει το γύρισμα του «διακόπτη», που τόσο μεγάλη ανάγκη έχουν οι «θαλασσί».

Στον «Μιμάκο» σαν οικογένεια

  Το άγχος και την πίεση άφησαν για λίγο στην άκρη, το βράδυ της Τρίτης, οι αθλητές, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης, καθώς και οι προσωπικό της ΚΑΕ Κολοσσός. Ο ένας εκ των δύο μεγάλων χορηγών των «θαλασσί», Βασίλης Κουγιός, τους παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο «Μιμάκος», δίνοντάς τους την ευκαιρία να αισθανθούν μέλη μίας αγαπημένης οικογένειας.

 Η διοίκηση ευχαριστεί τον επιχειρηματία Δημήτρη Παπαγεωργίου για τη φιλοξενία και ελπίζει, πως το επόμενο τραπέζι θα βρει την ομάδα πιο ήρεμη και πιο χαμογελαστή.