Μια ιδιαίτερη πράξη ανθρωπιάς από τα παιδιά και τους γονείς του Νηπιαγωγείου Αρχαγγέλου

Τα παιδάκια, οι εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου Αρχαγγέλου, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Αρχαγγέλου, αναγνωρίζοντας την τεράστια πλέον ανάγκη υποστήριξης συνανθρώπων μας που πλήττονται σκληρά από την ανεργία και τη φτώχεια, θα προσφέρουν τρόφιμα και αγάπη την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, στοχεύοντας στην ενίσχυση των κάτοικων της πόλης μας με σοβαρά κοινωνικο-οικονομικά προβλήματα.

Η πρόσκληση στήριξης αυτής μας της προσπάθειας απευθύνεται προς όλους τους συμπολίτες μας, ελπίζοντας ότι πάρα την περίοδο οικονομικής ύφεσης, ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως: μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, λάδι, αλεύρι, ζάχαρη, τοματοπολτό, μπισκότα, κονσέρβες, γάλατα κτλ.
Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται στο χώρο του 3ου Νηπιαγωγείου Αρχαγγέλου στον Άγιο Στέφανο σήμερα από τις 8.00 το πρωί έως και τις 11.00.

Παράλληλα σήμερα παιδιά και γονείς του 3ου Νηπιαγωγείου θα προσφέρουν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές μοιράζοντας αγάπη.  Τα τρόφιμα θα προσφερθούν από τα παιδιά, τους γονείς, τις εκπαιδευτικούς και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου κ. Αργύρη Αργυρού σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

“Με τη δράση αυτή θα γιορτάσουμε μαζί με τους συμπολίτες μας που πλήττονται περισσότερο από την κρίση, τα Χριστούγεννα, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας, αισιοδοξίας και αγάπης για το 2019. Ευελπιστούμε να στηρίξετε αυτή μας την προσπάθεια, σας ευχαριστούμε”, σημειώνει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το 3ο Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου.