Ενισχύεται ο Ηρακλής, που το έριξε στα φιλικά

Με φιλικά παιχνίδια «ξεμούδιασαν», τόσο την Τετάρτη, όσο και την Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Μαριτσών. Το πρώτο εξ αυτών έγινε στο γήπεδο της Ψίνθου, όπου οι «ροπαλοφόροι» επιβλήθηκαν της τοπικής Δόξας με 6-2, χωρίς να είναι παρόντες οι Παφιάκης, Σπάρταλης, Τσαλώλης και Αναγνώστου. Από το χθεσινό με τον Αστέρα στο γήπεδο της Παστίδας, το οποίο χρησιμοποιεί τις τελευταίες μέρες ο Ηρακλής λόγω ακαταλληλότητας του δικού του, έλλειψε ο Γεωργαλλής, με το τέλος του διτέρματος να βρίσκει νικήτρια την ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη με 3-2. 

  Η τελευταία προπόνηση πριν από τις γιορτές θα γίνει σήμερα, ενώ ο Κώστας Πάττας θα ανανεώσει το ραντεβού του με τους ποδοσφαιριστές του για τις 27 Δεκεμβρίου. 
                                            
Δύο μεταγραφές στα «σκαριά» 
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση του Ηρακλή. Πέραν της διάθεσης των ανθρώπων της ομάδας να υπερασπιστούν την εξαιρετική βαθμολογική θέση της και να τη διατηρήσουν σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου, υπάρχουν οι σοβαροί τραυματισμοί των Μπιλιά και Παπακωνσταντή που επιβάλλουν την πραγματοποίηση δύο προσθηκών στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν ήδη εντοπιστεί από τον Κώστα Πάττα και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.                                                               
Εορταστική χοροεσπερίδα 
Ένα ξεχωριστό βράδυ Κυριακής, γεμάτο κέφι και όμορφες εκπλήξεις, θα περάσουν τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Ηρακλή. Τη μεθαυριανή εορταστική χοροεσπερίδα του συλλόγου, που θα ξεκινήσει στις 21:30 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μαριτσών «ο Κερωνιάτης», θα ομορφύνουν με την παρουσία του ο καλλιτέχνης Βασίλης Μιχαλάκης και το μουσικό σχήμα του. 
Για κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6944419870.