Να κλείσει τη χρονιά με νίκη

Την ομάδα της Ολυμπιάδας Πατρών αντιμετωπίζει αύριο στις 14.30 στις εγκαταστάσεις του το «Ροδίων Αθλησις»» κι έχει σκοπό με μια ακόμα νίκη σε ένα ματς που είναι το πρώτο για τον β΄ γύρο, να κλείσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2018 και να κρατηθεί ψηλά βαθμολογικά. 

Ο Σπύρος Γκολίτσης και οι παίκτες του, έχουν σκοπό να παίξουν και αύριο καλό βόλεϊ και να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους, που με δεδομένο πως δεν υπάρχουν αγώνες ποδοσφαίρου, αναμένεται να κατακλείσει τις εξέδρες των εγκαταστάσεων. Για το σκοπό αυτό η Διοίκηση εξέδωσε χθες  ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:    

«Την ομάδα «Α.Ε.Π. Ολυμπιάς» υποδέχεται το «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» στο πλαίσιο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος βόλεϊ της Α2 ανδρών.
Με μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο του υποομίλου μας και κλείνοντας τον πρώτο γύρο με νίκη,  με τον ίδιο τρόπο θα θέλαμε να ξεκινήσουμε και το δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος!
Ελάτε το Σάββατο 22/12/2018 και ώρα 14.30, να γεμίσουμε το κλειστό γήπεδο του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» για μια ακόμη φορά  και με την παρουσία και την ενέργειά μας να οδηγήσουμε την ομάδα μας ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο!
Η γενική είσοδος θα είναι 3 ευρώ.
Σας περιμένουμε!»

Η προετοιμασία για τον αγώνα αυτό, αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα με τον κόουτς του «Ροδίων» να μην έχει στη διάθεσή του για επαγγελματικούς λόγους τον Χρήστο Μοσχούς, ο οποίος θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση από τη νέα χρονιά. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Σπύρου Γκολίτση.