Για τον Νίκο Κυπραίο, για το ποδόσφαιρο, για τους ανθρώπους

Την ευγενική μορφή του Νίκου Κυπραίου θα θυμηθούν σήμερα οι φίλοι του, διαιτητές και παράγοντες της ΕΠΣΔ και των σωματείων, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικού αγώνα που συνδιοργανώνουν για έκτη χρονιά, σήμερα στις 3 το απόγευμα στο Καρακόνερο, η  Ένωση και ο Σύνδεσμος Αγάπης, του οποίου ο αείμνηστος διαιτητής υπήρξε μέλος. 

Ταυτόχρονα, θα στείλουν εμπράκτως μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, καθώς οι συμμετέχοντες θα συγκεντρώσουν χρήματα που θα μοιραστούν σε άπορες οικογένειες, μαζί με τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώνει, από τις αρχές της εβδομάδας, η Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης της ΕΠΣΔ. 

Παρά τη ματαίωση του τουρνουά Κ 8 που επρόκειτο να διοργανωθεί στο Παραδείσι την περασμένη Κυριακή, τα περισσότερα σωματεία ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στο κάλεσμα για την αναπλήρωση της χαμένης μέρας και σε συνεννόηση με τους μικρούς ποδοσφαιριστές και τους γονείς τους, συγκέντρωσαν ήδη τρόφιμα, μέρος των οποίων βρίσκεται από χθες στα γραφεία της  Ένωσης. 

Οι διοργανωτές του σημερινού αγώνα εκτιμούν, πως η τελική ποσότητα είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσει την αντίστοιχη, καθ’ όλα ικανοποιητική, περσινή, υπενθυμίζουν δε πως οι προσφορές των φίλων του ποδοσφαίρου θα γίνονται δεκτές μέχρι και λίγη ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Τα τρόφιμα θα παραδοθούν στον Σύνδεσμο Αγάπης στις 14:15, παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΔ, Παναγιώτη Διακοφώτη. 

Στον αγωνιστικό χώρο θα μπει από τη μία πλευρά η μικτή ομάδα των παραγόντων (ΕΠΣΔ, παρατηρητές διαιτησίας και εκπρόσωποι σωματείων) και από την άλλη η ποδοσφαιρική ομάδα του Συνδέσμου Διαιτητών. 

 Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους και αν μη τι άλλο, θα ήταν ιδανικό να δώσουν το “παρών” άνθρωποι όλων των συλλόγων, για να αγωνιστούν έστω και συμβολικά, για λίγα λεπτά.