Το πρόγραμμα είχε διπλή προπόνηση

Οι «ερυθροκίτρινοι» είχαν χθες στο πρόγραμμά τους διπλή προπόνηση στο γήπεδο της Παστίδας. Ο Σάκης Παπαβασιλείου, μαθαίνει ακόμα τους παίκτες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μπήκε τελικά στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και ο Δημήτρης Σταυλάς. Στο κλείσιμο του α΄γυρου ο Ιάλυσος θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Στο κλίμα τώρα των εορτών των Χριστουγέννων, ο Ιάλυσος θέλοντας να περάσουν καλά και οι μικροί του φίλοι, διοργανώνει στο «Οικονομίδειο» εορταστικό διήμερο με πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα. Η σχετική ανακοίνωση: «Η πιο αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, τα Χριστούγεννα, έρχονται και πάλι να γεμίσουν τις καρδιές μας με χαρά και αισιοδοξία!

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος διοργανώνει ένα 2ήμερο χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, θέλοντας να μαγέψει τα παιδιά και να ξαναδώσει στους ενήλικες το βλέμμα της παιδικής αθωότητας!

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να γιορτάσουμε παρέα τον ερχομό των Χριστουγέννων με παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια, λούνα παρκ, άλογα και τον Αη Βασίλη να μοιράζει δώρα στα παιδιά. Το Τουρνουά Ποδοσφαίρου ΕΣΠΔ-Κ 8-12, θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων και για τις δύο ημέρες, ενώ θα μοιραστούν εισιτήρια διαρκείας και μπάλες σε μαθητές και σχολεία της Ιαλυσού, και τρόφιμα σε άπορους δημότες.
Μοναδικός σκοπός, ένα κατάμεστο από... παιδικά χαμόγελα, Οικονομίδειο Στάδιο!
Σας περιμένουμε όλους! 

Οικονομίδειο Στάδιο Ιαλυσού | 22 και 23 Δεκεμβρίου  από τις 9 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ».