Μέρες ξεκούρασης για τους “κυανέρυθρους”!

Προπονήθηκαν χθες το πρωί και αμέσως μετά έφυγαν για να περάσουν τις Άγιες μέρες με τις οικογένειές τους, οι παίκτες του Διαγόρα. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης και οι συνεργάτες του, έχουν προγραμματίσει την επόμενη προπόνηση για την Πέμπτη 27 του μήνα. 

Στο μεταξύ, δεν υπάρχει ακόμα κάτι νεότερο για τη μεταγραφική ενίσχυση που έχει σχεδιαστεί στον Διαγόρα. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να μεγαλώσουν κι άλλο το ρόστερ τους, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της περιόδου. Ο Διαγόρας κυνηγάει δυο περιπτώσεις ιδιαίτερα αυτές του φορ και του στόπερ. 

ΓΙΟΡΤΗ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΔΗΜΙΕΣ 
Όπως ανακοινώθηκε επίσης από τον Διαγόρα, αύριο στις 17.00 διοργανώνεται στην τέντα, γιορτή για τα παιδιά των Ακαδημιών, με τη συμμετοχή όλων των μελών της Διαγορίτικης οικογένειας. 
Η σχετική  ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:  «Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΓΣ Διαγόρας σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, που διοργανώνει το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 στις 17.00 στο Κλειστό γυμναστήριο του Διαγόρα. Παρέα, θα γιορτάσουμε τη γέννηση του Κυρίου και θα αποχαιρετήσουμε το έτος 2018». 

Όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή έχει προγραμματιστεί για αύριο για τις Ακαδημίες του Διαγόρα
Όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή έχει προγραμματιστεί για αύριο για τις Ακαδημίες του Διαγόρα