Ενοχλημένη η διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών

Δεν έμεινε αμέτοχη η διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών, μετά το «θόρυβο» που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις των ποδοσφαριστών της ομάδας, Παναγιώτη Μαθιού και Φώτη Χατζηβαλσάμη, σχετικά με την επικείμενη αποχώρησή τους από το σύλλογο. Πήρε θέση και εξηγεί πώς έχει ακριβώς η κατάσταση με τους δύο παραπάνω, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Καμπούρη. Η ανακοίνωση αυτούσια:

Μετά τα τελευταία γεγονότα θα θέλαμε να πούμε ότι έχουμε μείνει έκπληκτοι από τη σειρά ανακοινώσεων των τελευταίων ημερών, των δύο παιχτών (Μαθιού-Χατζηβαλσάμη) και δεν είχαμε καμία πρόθεση να τοποθετηθούμε δημόσια. Σχετικά με τις ανακοινώσεις που δημοσίευσαν κάποιοι ποδοσφαιριστές των οποίων θα αναλύσουμε παρακάτω.

Εμείς από την πλευρά μας είμαστε υποχρεωμένοι να μιλήσουμε και να παρουσιάσουμε την αλήθεια, έτσι όπως ακριβώς έχουν γίνει τα πράγματα. Να ξεκαθαρίσουμε επίσης ότι θεωρούσαμε πως οι μεταξύ μας σχέσεις, ήταν άριστες, κάτι το οποίο αποδείχθηκε αναληθές, διότι οι αποχωρήσεις που έγιναν ή θα γίνουν για σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα και όχι για τον προπονητή τον οποίο στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε.

Όσον αφορά τον "κύριο" Χατζηβαλσάμη, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δημιούργησε αρκετά προβλήματα μεταξύ των συμπαικτών του διότι ήρθε σε αντιπαράθεση πολλαπλές φορές με αποκορύφωμα τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με τη Ρόδο, όπου κατά τη διάρκεια του αγώνα καθώς και με τη λήξη, ήταν εκτός ελέγχου και καταλόγιζε ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει.

Να θυμίσουμε πως τις επόμενες ημέρες το συμβούλιο είχε πάρει από τότε την απόφαση ο «κύριος» Χατζηβαλσάμης να τεθεί εκτός ομάδας, απόφαση η οποία έγινε γνωστή και στον ίδιο.

Τώρα για ποιο λόγο θέλησε ο ίδιος να βγει δημόσια σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης μετά από 2 μήνες και να δηλώσει πράγματα τα οποία είναι ψευδή και τα καταδικάζουμε αμερόληπτα, το γνωρίζει μόνο ο ίδιος.

Ακόμα δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε ότι στην ανακοίνωσή του, ανέφερε κάποια ονόματα συμπαικτών του, οι οποίοι αποχώρησαν από τον σύλλογο για καθαρά πειθαρχικούς λόγους. Πλην βέβαια του Ιωακείμ Καλαϊτζίδη ο οποίος αποχώρησε για προσωπικούς λόγους και για όσο αγωνίστηκε με την φανέλα του Απόλλωνα ήταν υπόδειγμα ποδοσφαιριστή και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του.

Ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι και ο πρώην παίκτης της ομάδος μας Νίκος Κολοκοτρώνης. Ο συγκεκριμένος υπέπεσε σε συνεχή πειθαρχικά παραπτώματα τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά, από την περίοδο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Γι’ αυτό τον λόγο λύθηκε "πρόωρα" η συνεργασία μαζί του.

Ακόμα θα θέλαμε να αναφερθούμε στον κ. Μαθιό ο οποίος πριν από μερικές ημέρες έκανε κάποιες δηλώσεις στις οποίες μίλησε για τους λόγους που "αποχώρησε" από τον σύλλογο. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει καθώς ο ίδιος δεν είναι ελεύθερος και η περίπτωσή του θα εξεταστεί στο συμβούλιο της ομάδας. Οι αποφάσεις που θα παρθούν, θα ανακοινωθούν επίσημα τις προσεχείς ημέρες.

Τα παραπτώματα του συγκεκριμένου ήταν πάρα πολλά και σαν διοίκηση κάναμε     πάρα πολλές υποχωρήσεις. Μια από αυτές ήταν και το ότι αφήσαμε τον «κύριο» Μαθιό να πάει ταξίδι αναψυχής με την συναίνεση και του προπονητή, με αποτέλεσμα να χάσει τα σημαντικότερα παιχνίδια της ομάδας. Να σημειωθεί ότι όσο καιρό ο συγκεκριμένος «κύριος» έλειπε, η οικονομική συμφωνία μας τηρήθηκε κανονικά. 

Φυσικά δεν γίνεται να μην αναφέρουμε συγκεκριμένα τα πειθαρχικά παραπτώματα. 
Αρχικά στον παιχνίδι με τον Κλεόβουλο βγήκε αλλαγή στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και χτυπούσε τον πάγκο από τα νεύρα του, ενώ πετούσε και μπάλες στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια επιθέσεων της ομάδας μας.

Στο επόμενο παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ 20 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης βγήκε επίσης αλλαγή πέταξε κάτω το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ παράλληλα δεν έδωσε και το χέρι του στον συμπαίκτη του Γιώργο Καντιμοίρη, κάτι που χάλασε όλη την εικόνα της ομάδας μας.

Γενικά αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να "ξεχειλίσει" το ποτήρι και μετά από τις συστηματικές απουσίες του από τις προπονήσεις από την αρχή της σεζόν. Επίσης δεν δεχόμαστε από κανένα ποδοσφαιριστή, να θεωρεί ότι δεν μπορεί να βγαίνει αλλαγή και να μας λέει χαρακτηριστικά σε συνάντηση που είχαμε μαζί του "Εγώ είμαι ο Μαθιός και δεν ανέχομαι να βγαίνω αλλαγή".

Κάθε σοβαρός σύλλογος λειτουργεί κάτω από κάποιους κανόνες πάνω στους οποίους βασιζόμαστε κι εμείς σαν Απόλλωνας Καλυθιών, είτε προπονητής είναι ο κύριος Καμπούρης είτε είναι ο οποιοσδήποτε άλλος προπονητής. Ο κάθε εμπλεκόμενος στη λειτουργία του συλλόγου είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.

Οι δύο ποδοσφαιριστές (Μαθιός-Χατζηβαλσάμης) ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας και καλούνται σε απολογία ενώπιον του Δ.Σ. Από τον Απόλλωνα Καλυθιών πέρασαν στα τόσα χρόνια λειτουργίας αμέτρητοι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σε μεγαλύτερες κατηγορίες οι οποίοι σεβόντουσαν και σέβονται το σωματείο, τους προπονητές και τους συμπαίκτες τους και όλο τον φίλαθλο κόσμο του Απόλλωνα στα 71 χρόνια ιστορίας του.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ  ΟΛΟΥΣ!!!».
Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Απόλλωνα Καλυθιών.