Προσφορά ζωής από τον φιλανθρωπικό σύλλογο Παραδεισίου

Προσφορά ζωής από τον  φιλανθρωπικό σύλλογο Παραδεισίου

Προσφορά ζωής από τον φιλανθρωπικό σύλλογο Παραδεισίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1601 ΦΟΡΕΣ

Δώρισαν ιατρικό εξοπλισμό αξίας 50.000 ευρώ

Προσφορά ζωής, σε πρώτη φάση, στη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλύμνου, αξίας που ξεπερνά τις πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ, έκανε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Παραδεισίου -ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ- αναφέρει η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδη, λύνοντας τα χέρια των αναισθησιολόγων του νοσοκομείου, που είχαν άμεση ανάγκη ειδικών αναπνευστήρων, για τα χειρουργεία του νοσοκομείου αφενός, όπως επίσης για τους ασθενείς των γύρω νησιών με αεροδιακομιδές αφετέρου.

Είναι ο απαραίτητος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός που πρέπει να διαθέτουν οι χειρουργικές κλινικές και ο πρώτες Βοήθειες των νοσοκομείων, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν δύσκολα περιστατικά που χρειάζονται διασωληνώσεις και αερομεταφορές.

Ο σύλλογος έλαβε ευχαριστήρια επιστολή από το Γενικό νοσοκομείο Καλύμνου, με αρ, πρωτ. 6838/17/10/2018 που αναφέρει τα κάτωθι.

«Ευχαριστούμε τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Παραδεισίου Ρόδου ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, για τη δωρεάν τριών αναπνευστήρων.

Για τις ανάγκες του χειρουργείου του νοσοκομείου μας.
Η προσφορά σας σε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, θα βοηθήσει το νοσοκομείο μας ώστε να παρέχονται οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους κατοίκους της άγονης γραμμής

Ο Διοικητής».

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Παραδεισίου στην ανακοίνωσή του τονίζει συγκεκριμένα τα εξής:
«Μέλημά μας είναι η καταγραφή των νοσοκομειακών αναγκών των νοσοκομείων τόσο της περιοχής μας, όσο και άλλων περιοχών της χώρας μας, και η συμπαράστασή μας, στο μέτρο του δυνατού, με τη βοήθεια των Σουηδών ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ.

Είναι προσφορά ΑΓΑΠΗΣ, όπως άλλωστε επιτάσσει και το νόημα των ΑΓΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, είναι εθνικό καθήκον να προσφέρουμε ο καθένας μας ό,τι μπορεί για να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, είναι αγάπη στον συνάνθρωπο, είναι συμβολή στην γέννηση ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».

Διαβάστε ακόμη

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα