Δοξολογία για το νέο έτος στο μητροπολιτικό ναό της Ρόδου

Δοξολογία για το νέο έτος στο μητροπολιτικό ναό της Ρόδου

Δοξολογία για το νέο έτος στο μητροπολιτικό ναό της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 116 ΦΟΡΕΣ

Στον ιερό μητροπολιτικό ναό Εισοδίων της Θεοτόκου που βρίσκεται στην οδό Αντιβασιλέως Δαμασκηνού θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιανουαρίου η δοξολογία για το νέο έτος, παρουσία των τοπικών αρχών και φορέων.

Όπως ανακοίνωσε χτες η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου για το καλωσόρισμα του νέου έτους Τρίτη 1η Ιανουαρίου 2019 στην πόλη της Ρόδου θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω:

1. Γενικός σημαιοστολισμός των δημοσίων και δημοτικών καταστημάτων, των ΝΠΔΔ, και ΝΠΙΔ, των Τραπεζών, των Οργανισμών, των οικιών, των καταστημάτων καθώς και των πλοίων που θα βρίσκονται στο λιμάνι από ώρα 8.00 μέχρι και τη δύση του ηλίου.

2. Φωταγώγηση της πόλης, των δημοσίων και δημοτικών καταστημάτων, των τραπεζών, καθώς και των πλοίων που θα βρίσκονται στο λιμάνι, με τη φροντίδα των υπηρεσιών τους και του Κεντρικού Λιμεναρχείου, τις εσπερινές ώρες από της παραμονής.

3. Στις 10.15 π.μ. αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία, θα γίνει δοξολογία στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου (Μητρόπολη, οδός Αντιβασιλέως Δαμασκηνού), όπου θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος.

Διαβάστε ακόμη

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Πρόσκληση στα εγκαίνια του Μπαζάρ Μεταχειρισμένου Βιβλίου στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Ρόδου

Τα ήθη και τα έθιμά τους γιόρτασαν οι Έλληνες Μουσουλμάνοι της Ρόδου