Δοξολογία για το νέο έτος στο μητροπολιτικό ναό της Ρόδου

Στον ιερό μητροπολιτικό ναό Εισοδίων της Θεοτόκου που βρίσκεται στην οδό Αντιβασιλέως Δαμασκηνού θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιανουαρίου η δοξολογία για το νέο έτος, παρουσία των τοπικών αρχών και φορέων.

Όπως ανακοίνωσε χτες η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου  για το καλωσόρισμα του νέου έτους Τρίτη 1η Ιανουαρίου 2019 στην πόλη της Ρόδου θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω:

1. Γενικός σημαιοστολισμός των δημοσίων και δημοτικών καταστημάτων, των ΝΠΔΔ, και ΝΠΙΔ, των Τραπεζών, των Οργανισμών, των οικιών, των καταστημάτων καθώς και των πλοίων που θα βρίσκονται στο λιμάνι από ώρα 8.00 μέχρι και τη δύση του ηλίου.

2. Φωταγώγηση της πόλης, των δημοσίων και δημοτικών καταστημάτων, των τραπεζών, καθώς και των πλοίων που θα βρίσκονται στο λιμάνι, με τη φροντίδα των υπηρεσιών τους και του Κεντρικού Λιμεναρχείου, τις εσπερινές ώρες από της παραμονής.

3. Στις 10.15 π.μ. αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία, θα γίνει δοξολογία στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου (Μητρόπολη, οδός Αντιβασιλέως Δαμασκηνού), όπου θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος.