Εκστρατεία Αγάπης από το 3ο Λύκειο Ρόδου - Καπνοβιομηχανία

Εκστρατεία Αγάπης από το  3ο Λύκειο Ρόδου - Καπνοβιομηχανία

Εκστρατεία Αγάπης από το 3ο Λύκειο Ρόδου - Καπνοβιομηχανία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 554 ΦΟΡΕΣ

Με όρεξη και διάθεση για να αναδείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και την ευαισθησία τους, οι μαθητές και μαθήτριες του 3ου Λυκείου Ρόδου με την καθοδήγηση της διεύθυνσης και των εκπαιδευτικών τους για ακόμα μία χρονιά προχώρησαν σε παράλληλες δράσεις προκειμένου να βοηθήσουν ευπαθείς ομάδες της πόλης μας.

Μετά από σχετική προετοιμασία και οργάνωση συγκεντρώθηκαν τρόφιμα αξίας πλέον των 1000 ευρώ για να ανακουφίσουν στο μέτρο του δυνατού τις ανάγκες ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, κατατέθηκαν στην τράπεζα αγάπης τρόφιμα (στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου «η Μέριμνα»), και την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου παιδιά και συνοδοί από το κέντρο «Ελπίδα» (Δωδεκανησιακός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες) επισκέφθηκαν το σχολείο προκειμένου να νιώσουν τη χαρά και το πνεύμα των εορτών συμμετέχοντας σε χορευτικές και μουσικές εκδηλώσεις.

Τέλος, τα μέλη της περιβαλλοντικής ομάδας του σχολείου «Rhodes Rainbow Warriors» με γνώμονα την οικολογική τους ευαισθητοποίηση οργανωμένα και συντονισμένα προχώρησαν σε καθαρισμό του παρακείμενου στο σχολείο πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής και των γηπέδων ποδοσφαίρου 5Χ5.

Αποτέλεσμα της δράσης ήταν να συγκεντρωθούν σκουπίδια, αλλά και ανακυκλώσιμα υλικά και η εικόνα των εν λόγω χώρων να καταστεί αξιοπρεπής. Τα παιδιά του σχολείου ανανεώνουν το ραντεβού τους για το 2019 προκειμένου άλλη μια «εκστρατεία αγάπης» να φέρει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Διαβάστε ακόμη

Από την εφηβεία στην ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες

Σε πανελλήνιο συνέδριο μαθητές του 1ου Δημοτικού Κρεμαστής και 1ου Δημοτικού Αφάντου

Λαοί και θρησκείες συναντώνται στο νησί «της πεταλούδας» και του «ελαφιού»

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου… ταξιδεύει!

Το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) στο Cern

Από το Νεστορίδειο της Ρόδου στα βήματα του Ελ Γκρέκο

Γιορτή ποίησης στο 1ο ΔΣ Κρεμαστής

Oλοκλήρωση επιμορφωτικής δράσης για τη διαχείριση παιδιών με Διαταραχή Ελλειματικής Προσοχής ή /και Υπερκινητικότητας - ΔΕΠΥ