Πρωτοχρονιά με την Εθνική παγκορασίδων στη Ρόδο

Στη Ρόδο θα αλλάξει το 2018 και θα υποδεχθεί το νέο έτος 2019, η Εθνική ομάδα βόλεϊ των Παγκορασίδων!

Μετά από ενέργειες του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΔΟΠΑΡ) και σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης  (ΕΟΠΕ) άναψε το «πράσινο φως» για ένα βασικό στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής Παγκορασίδων στη Ρόδο!

Από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 03 Ιανουαρίου, η Εθνική θα κάνει προπονήσεις στο Παλαί Ντε Σπορ της Καλλιθέας, όπου και θα δώσει φιλικά παιχνίδια με Μικτές ομάδες της Ρόδου, ενώ τα μέλη της θα ξεναγηθούν σε διάφορα σημεία του νησιού και θα υποδεχθούν τη νέα χρονιά στην πλατεία Δημαρχείου, μαζί με τους κατοίκους της Ρόδου!

Χθες στο Δημαρχείο Ρόδου, ΔΟΠΑΡ και ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου, έδωσαν από κοινού συνέντευξη Τύπου, σχετικά με την επίσκεψη της Εθνικής στη Ρόδο.

Απευθυνόμενος προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανος Κυριαζής, είπε:
«Κλείνοντας μια επιτυχημένη αθλητική χρονιά με μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στο νησί μας, μέσα από τις οποίες ο Δήμος Ρόδου σιγά-σιγά καθιερώνεται στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη και συμβάλλοντας μέσα από όλες αυτές τις δράσεις στην τουριστική οικονομία του νησιού, σας επιφυλάξαμε και μια έκπληξη για το τέλος του 2018.

Θα υποδεχθούμε και θα φιλοξενήσουμε αυτές τις γιορτινές μέρες στο νησί μας, την Εθνική ομάδα βόλεϊ Παγκορασίδων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της και θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε σε φιλικά παιχνίδια που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια της παραμονής της.
Ευχόμαστε όλα τα μέλη της να περάσουν όμορφα και ξεχωριστά αυτές τις άγιες μέρες κοντά μας.

Εκτός όμως από την προετοιμασία τους, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ομορφιές της Ρόδου, μέσα από ένα πρόγραμμα επισκέψεων που έχουμε ετοιμάσει.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους, όσοι στάθηκαν αρωγοί και ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας, σε μια δύσκολη χρονιά και συνέβαλαν στο να έρθει εις πέρας το δύσκολο έργο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.
Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2019!»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕ ΕΟΠΕ
Εκ μέρους της Τοπικής Επιτροπής, μίλησε ο πρόεδρος κ. Στάθης Μαθιουδάκης που, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, για τα όσα κάνει να υλοποιηθεί το πλάνο ιδιαίτερης αναβάθμισης του βόλεϊ στη δική μας περιοχή. Επίσης, είπε ότι είναι τιμή για τον τόπο μας, η επιλογή για την προετοιμασία μιας Εθνικής ομάδας, που λειτουργεί σε βάθος και στοχεύει ψηλά, ενώ τόνισε με έμφαση, την κλήση της αθλήτριας του ΑΕΣΠ Φοίνικα, Καθολικής Κουκιά, στην Εθνική Παγκορασίδων, που προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος την άνοιξη του 2019.

Στην συνέντευξη, ο αντιπρόεδρος της ΤΕ ΕΟΠΕ κ. Νίκος Κουκιάς παρουσίασε το πρόγραμμα της Εθνικής στη Ρόδο, όπως και όλους τους χορηγούς σε αυτή την προσπάθεια, τους οποίους ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την άμεση και ουσιαστική τους ανταπόκριση.

Παρόντες, ήταν και η ειδική γραμματέας της Τοπικής Επιτροπής κα. Βάσω Κούκου και ο διευθυντής του ΔΟΠΑΡ κ. Θεόδωρος Θεοδώρου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
Το πρόγραμμα της Εθνικής, όπως παρουσιάσθηκε στην συνέντευξη τύπου έχει ως εξής:
ΠΕΜΠΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-Άφιξη της Εθνικής και ξενάγηση στο ΚΑΣΤΕΛΟ-Υποδοχή από τον Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Στέφανο Κυριαζή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-Μετά την πρωινή και την απογευματινή προπόνηση  τα κορίτσια θα βρεθούν στο Throne of Helios 9D

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-Πρωινή και απογευματινή προπόνηση και δείπνο στο BELLE VIEW SUITS

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-Πρωινή προπόνηση και από τις 18.00-21.00 φιλικά παιχνίδια με τον Φοίνικα και την Μικτή Δωδεκανήσου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-Πρωινή και απογευματινή προπόνηση και το βράδυ υποδοχή του νέου έτους με όλο τον Ροδίτικο λαό στην Πλατεία Δημαρχείου.

ΤΡΙΤΗ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-Πρωτοχρονιά. Μόνο απογευματινή προπόνηση και επίσκεψη στην Φάτνη των Μαριτσών

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-Πρωινή προπόνηση και το απόγευμα φιλικός αγώνας με την Μικτή Δωδεκανήσου.

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-Πρωινή προπόνηση και αναχώρηση στις 17.00 για Πειραιά.