Ικανοποιημένος ο Παπαβασιλείου από τους παίκτες του Ιάλυσου

Ικανοποιημένος δείχνει μέσα από τις πρώτες του αγωνιστικές στιγμές της νέας του ομάδας, ο νέος τεχνικός του Ιάλυσου Σάκης Παπαβασιλείου, ο οποίος φυσικά διατρανώνει πώς ο υψηλός στόχος της ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήταν εκείνος που τον έπεισε να αναλάβει τον Ιάλυσο αυτή την περίοδο.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας θέλει τον Ιάλυσο να κόβει πρώτος το νήμα, όπως άλλωστε και η Διοίκηση, οι παίκτες, αλλά κι ο φίλαθλος κόσμος.

Ωστόσο οι ερυθροκίτρινοι δεν πήραν ακόμα άδεια προκειμένου να περάσουν τις μέρες των Χριστουγέννων με τις οικογένειες τους. Προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς και δεν θα λείψουν πολλές μέρες, όπως κάνουν ήδη ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων , μιας και τους περιμένει αγωνιστική υποχρέωση στις 6 Ιανουαρίου Οι παίκτες του Ιάλυσου θα ολοκληρώσουν αυτό τον κύκλο προπονήσεων, αύριο Κυριακή..

Ελπίζεται μάλιστα πως στο παιχνίδι της 6ης Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Αστέρα Αμαλιάδας  στο «Οικονομίδειο», ο  κόουτς του Ιάλυσου θάχει στην διάθεση του και τον Δημήτρη Σταυλά, ο οποίος ακολουθεί πλέον κανονικούς ρυθμούς και βρίσκεται στην διάθεση του.