Άρεσαν οι νεαροί  της μικτής και της Ρόδου

Μία καλή εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές τους πήραν από το χθεσινό φιλικό παιχνίδι της μικτής Κ 16 και της Ρόδου, οι προπονητές των δύο ομάδων Γιώργος Τριχιάς και Σάκης Δέδες αντίστοιχα.

Χρόνο συμμετοχής πήρε το σύνολο των παικτών, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της ΕΠΣΔ να φτάνει στη νίκη με 1-0, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρουτζιέρη στο 25’.

Ο Γιώργος Τριχιάς έχει ήδη στο μυαλό του τον βασικό κορμό που θα εμπιστευτεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ, αν και τις επιλογές του δεν τις έχει οριστικοποιήσει ακόμα, ενώ ο Σάκης Δέδες χρησιμοποίησε, πέραν των νεαρών που ήδη προπονούνται με την πρώτη ομάδα της Ρόδου, πολλά παιδιά της εφηβικής.

Στο χθεσινό φιλικό αγωνίστηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Μικτή Κ 16: Ήλιος Ζαχαρίας, Κότζα Άρης, Χαραπάς Δημήτρης (Ο.Α. Κω), Κοντός Σταμάτης, Κορνάρος Γρηγόρης, Μουστάκας Φιλήμονας (Διαγόρας), Αναγνώστου Μάρκος (Ηρακλής Μ.), Ρουτζιέρης Νικόλαος, Κουλλαλί Ερνέστο (Αρένα), Ζερβός Νικόλαος (Δαμάγητος), Μαγκούλιας Νικόλαος (Καλυμνιακός), Μυξολούφης Γιάννης (Αντίμαχος), Καραμανώλης Μαρτίνος (Ιάλυσος), Χατζηελευθερίου Μανώλης, Χατζηκυριαζής Λάμπρος, Συριμής Βασίλης (Ευκλής) και Τρικοίλης Σάββας (Αργοναύτης Καλύμνου)

Ρόδος: Τσέπελε Άγγελος, Κλαδάς Αστέριος, Σαλπιγκτίδης Ηλίας, Ορφανός Λάμπρος, Αμπελάς, Γιάννης, Κάππος Ανδρέας, Τζούρτζη Αρμάντο, Κωνσταντινίδης Περικλής, Κιουπάκης Δημήτρης, Αλιμερκάι Πάολο, Κεχαγιόγλου Γιάννης. Έπαιξαν και οι Σταθόπουλος Δημήτρης, Νικηταράς Βασίλης, Κωτιάδης Ιορδάνης, Κιουπάκης Γιώργος, Τιόλης Γιώργος, Τότσης Σπύρος.