Θυμηθείτε πως είστε ο Κολοσσός!

Το ομορφότερο χριστουγεννιάτικο δώρο θέλουν να κάνουν, στους εαυτούς τους και στον κόσμο της ομάδας, οι παίκτες και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Κολοσσού, οι οποίοι υποδέχονται, σήμερα στις 3 το απόγευμα, το Ρέθυμνο για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1. 

Ο στόχος τους, προφανής. Στην ίσως πιο δύσκολη, από άποψη ανταγωνιστικότητας και δυναμικότητας των ομάδων, σεζόν των τελευταίων ετών, παιχνίδια που να κυκλώνονται στο ημερολόγιο ως «σίγουρα» ή έστω ως οριακά βατά δεν υπάρχουν, οι «αδύναμοι κρίκοι» απουσιάζουν και οι αναμετρήσεις με τις ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους είναι τελικοί. Παιχνίδια που η νίκη είναι μονόδρομος και η ζημιά σε τυχόν απώλειά τους, πολλαπλάσια.

Με δεδομένο πως οι «θαλασσί» έχουν ήδη χάσει τέτοια, καταγράφοντας στις πρώτες εννέα αγωνιστικές μόλις μία επιτυχία, είναι περιττό να υπογραμμιστεί πως σήμερα κόντρα στο Ρέθυμνο ο Κολοσσός πρέπει όχι απλά να κατακτήσει το «ροζ φύλλο», αλλά και να το κάνει με τρόπο που θα πείσει πως έχει «γυρίσει διακόπτη» και πήρε για τα καλά τον δρόμο της επιστροφής  στο φως του ήλιου. 

Οι συνθήκες για να το πετύχει μοιάζουν ιδανικές.  Ο κόουτς Κώστας Φλεβαράκης δούλεψε τις τελευταίες μέρες με το σύνολο των αθλητών του, η ψυχολογία έχει αλλάξει προς το καλύτερο και το μόνο που απομένει είναι ο φίλαθλος κόσμος να πράξει αυτό που «υποσχέθηκε» μέσω των μηνυμάτων που έστειλε τις τελευταίες μέρες. 

Να γεμίσει το Βενετόκλειο και να το μετατρέψει σε μία ζεστή, φλογερή έδρα, που θα δώσει δύναμη στους Ροδίτες και ταυτόχρονα θα κάνει τους αντιπάλους να αισθανθούν πως στο παρκέ υπάρχει και «έκτος παίκτης». 

Για όσους δεν έχουν προμηθευτεί ακόμα το εισιτήριό τους και δεν είναι πολλοί, το εκδοτήριο στο Βενετόκλειο θα είναι ανοιχτό από τις 11 το πρωί. Θα πρέπει δε να θυμούνται πως απαραίτητη προϋπόθεση για να τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο είναι η επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους, καθώς και η γνώση του αριθμού του ΑΜΚΑ. 

Καλό θα είναι ο κόσμος να αρχίσει να προσέρχεται στο γήπεδο από νωρίς, λόγω της κοσμοσυρροής που αναμένεται.