Παρούσα και η Ολλανδία στο Rhodes Tour

Συνέχεια των παρουσιάσεων των ομάδων με συμμετοχή το 2019 στις διεθνείς ποδηλατικές διοργανώσεις της Ρόδου, το Rhodes Tour, από τον Ροδήλιο και την Sports Tours Hellas, έχοντας πάντα τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Η ολλανδική Wielerploeg Groot Amsterdam θα έχει παρουσία μετά από μια πολύ καλή χρονιά και πρωτιές σε αγώνες της Πολωνίας και της Μεγάλης Βρετανίας. Μέσα από τη συνεργασία με τρεις ποδηλατικές ενώσεις του Άμστερνταμ που αριθμούν γύρω στους 900 αθλητές, η ολλανδική ομάδα μπορεί να έχει συμμετοχή σε σπουδαίους αγώνες τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων.

Ούτως ή άλλως στοχεύει περισσότερο στην ανάπτυξη αφού έχει είκοσι τρεις ποδηλάτες στην U23, οι οκτώ εκ των οποίων αγωνίζονται για πρώτη φορά στην κατηγορία αυτήν. Είναι οι αθλητές που χρειάζονται σε κάθε αγώνα, αποτελώντας τα εν δυνάμει μέλη της ανδρικής ομάδας. 

Αναφέρεται πως το Γκραν Πρι θα γίνει στις 3 Μαρτίου και ο Γύρος Ρόδου σε τρία ΕΤΑΠ από 8 έως και 10 του συγκεκριμένου μήνα.