Ρόδος: «Δύναμή μας, είστε όλοι εσείς»

Με αισιοδοξία και με βαθιά πίστη στην υλοποίηση του μεγάλου στόχου, που δεν είναι μόνο η επιστροφή της Ρόδου στις εθνικές κατηγορίες, αλλά και ο συνδυασμός της με την επανασυσπείρωση όλων όσων την αγαπούν ή την αγάπησαν στο παρελθόν, περιμένουν το 2019 τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας των «ελαφιών». Ο πρώτος απολογισμός της μέχρι τώρα πορείας τους, έτσι όπως τον καταγράφουν στην ανακοίνωσή τους, είναι καθ’ όλα θετικός, ενώ δεν λείπουν οι ευχές για καλές γιορτές. Αναλυτικά:

«Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού αλλά και ιδιαίτερης χαράς, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές, μέλη των Ακαδημιών μας, πάμε ολοταχώς για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με τους στόχους στο τέλος του 2018 να έχουν επιτευχθεί, αν και η χρονιά για τη Ρόδο δεν ήταν όπως θα τη θέλανε οι φίλαθλοι μας – με την αναγκαστική παρουσία μας εκτός εθνικών κατηγοριών.

Με τον απολογισμό πάντως, θεωρούμε πως βάλαμε τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα του σωματείου, σε νέα πρότυπα, με νέα όρεξη, με νέες ελπίδες και με διάθεση για επιτυχίες.
Η Ρόδος είναι η ομάδα της καρδιάς χιλιάδων φιλάθλων. Οι φίλοι της ομάδας δεν προσδιορίζονται μόνο στην πόλη, δύναμή μας θέλουμε να ξαναγίνουν όσοι παρακολουθούσαν και πίστευαν τη Ρόδο από κάθε γωνιά του νησιού.

Προσπαθούμε κι ελπίζουμε πως θα καταφέρουμε τελικά να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει, εκεί που της πρέπει και εκεί που πραγματικά ανήκει. Για να επιτευχθεί ο στόχος θέλουμε τους πάντες κοντά μας, συμμαχητές και σημαιοφόρους της πράσινης σημαίας με το ελάφι. Δεν μας χωρίζουν αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων.

Γνωρίζουμε ΟΛΟΙ πως η Ρόδος είναι για μεγάλες κατηγορίες, εκπροσωπώντας το Ροδιακό ποδόσφαιρο. Άλλωστε είναι συνυφασμένο το όνομα με την περιοχή, με την ψυχή και με το πάθος μας. Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά, οικογενειακή και κοινωνική γαλήνη και ευτυχία».