Στην αγάπη του  κόσμου ποντάρει και απόψε ο Ηρακλής Μαριτσών

Πριν από τη διοργάνωση κάθε εκδήλωσης, είναι σύνηθες οι παράγοντες των σωματείων να αγωνιούν για την επιτυχία της, δεδομένου πως είναι συνδεδεμένη με την κάλυψη του προϋπολογισμού της χρονιάς. Ε, τέτοιο άγχος οι άνθρωποι του Ηρακλή δεν το έχουν ενόψει της αποψινής δικής τους, η οποία θα ξεκινήσει στις 21:30, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου των Μαριτσών «ο Κερωνιάτης».   Ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής δεν χρειάζεται ιδιαίτερη παρακίνηση για να προσφέρει τη στήριξή του.

Είναι κάτι που ούτως ή άλλως το κάνει ανελλιπώς από το καλοκαίρι, δείχνοντας στην πράξη πως αναγνωρίζει την προσπάθεια της ομάδας και εκτιμά όλα αυτά που έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Οι δε άνθρωποι του συλλόγου ανταποδίδουν με το δικό τους μεγάλο «ευχαριστώ», υποσχόμενοι να συνεχίσουν να εργάζονται προκειμένου να δημιουργήσουν έναν Ηρακλή ακόμα πιο δυνατό.    Απόψε θα το γλεντήσουν όλοι μαζί μέχρι… όσο πάει, συντροφιά με τον καλλιτέχνη Βασίλη Μιχαλάκη και το μουσικό σχήμα του.

 Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα «τρέξει» λαχειαγορά με έπαθλο για τον τυχερό ένα αλυσοπρίονο STIHL MS 170, προσφορά της Αγροτεχνικής Ρόδου και του επιχειρηματία Μάριου Κουκιά, τον οποίο η διοίκηση του Ηρακλή ευχαριστεί από καρδιάς για την ευγενική χειρονομία του.  
 Όσοι επιθυμούν να κάνουν κράτηση, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6944419870.

Ξεκούραση και μεταγραφικά

Λίγες μέρες ξεκούρασης θα απολαύσουν ο Κώστας Πάττας και οι ποδοσφαιριστές του. Όχι όμως και η διοίκηση, η οποία συνεχίζει τις προσπάθειές της να κλείσει τους δύο μέσους που έχει ανάγκη η ομάδα, ίσως δε και κάποιους ταλαντούχους νεαρούς που θα προσδώσουν στο ρόστερ μεγαλύτερο βάθος.