Στο έλεος του καιρού το γήπεδο μπάσκετ Πυλώνας

Εγκαταλελειμμένο και αφημένο στην τύχη του είναι το γήπεδο μπάσκετ που υπάρχει στο χωριό της Πυλώνας με αποτέλεσμα οι κάτοικοί του και κυρίως τα παιδιά να μην μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. 

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η "Ροδιακή" αλλά και σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι κάτοικοι του χωριού, αυτή τη στιγμή το γήπεδο μπάσκετ λειτουργεί με μια μόνο μπασκέτα, καθώς λόγω ακαταλληλότητας είχε αφαιρεθεί και ποτέ δεν αντικαταστάθηκε, ενώ μάλιστα αυτό έχει μετατραπεί σε χώρο στάθμευσης...

Δυστυχώς, σε χωριά όπως η Πυλώνα, είναι περιορισμένα τα πράγματα που μπορούν τα παιδιά να κάνουν εκεί και το γήπεδο μπάσκετ αποτελούσε για τα ίδια μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά τους. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τους κατοίκους,  στις αποθήκες του χωριού φαίνεται ότι υπάρχουν καινούργιες μπασκέτες, τις οποίες όμως δεν ανέλαβε κανείς να τοποθετήσει εκ νέου για να μπορεί να είναι λειτουργικό. 


Ο συμπολίτης μας και κάτοικος του χωριού που έστειλε στη "Ροδιακή" σχετική επιστολή, αναφέρει μεταξύ άλλων.

"Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν ούτε να μπω στη διαδικασία ευθυνών. Θέλω απλώς να βλέπω τα παιδιά του χωριού να έχουν περίπου  τις ίδιες  ευκαιρίες με τα παιδιά της πόλης και να μη νιώθουν μειωμένα. Το κόστος για να φτιαχτεί όπως πρέπει το γήπεδο μπάσκετ δεν είναι μεγάλο αφού υπάρχει ήδη  το γήπεδο και οι μπασκέτες. Αυτό βέβαια θα το αξιολογήσουν καλύτερα οι αρμόδιοι".

Αν όντως υπάρχουν οι μπασκέτες και είναι "κλειδωμένες" σε κάποια αποθήκη, χρειάζεται μόνο λίγη καλή θέληση για να "χαρίσουν" χαμόγελα στα παιδιά του χωριού!