Μία ξεχωριστή πράξη αγάπης από μέλη του ΚΑΠΗ του Δήμου Ρόδου

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Ρόδου αναφέρει τα εξής:

Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Ζωάννου, η Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Βάσω Ξεπαπαδάκη θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους για μία ξεχωριστή εθελοντική πράξη αγάπης.

Την Τρίτη 11 και την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ/FEAD), μέλη του ΚΑΠΗ του Δήμου Ρόδου συνεισέφεραν στην άρτια υλοποίηση της δράσης.

Από νωρίς το πρωί, οπλισμένη με κέφι, χαμόγελο και πολύ χιούμορ, η ομάδα «Παππούδες & Γιαγιάδες εν δράσει» βοήθησε στο μοίρασμα τροφίμων προς τους ωφελούμενους του προγράμματος. Μετά το τέλος της διανομής, μέσα σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα η ομάδα έλαβε μέρος στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά που συμμετέχουν στα Κοινωνικά Φροντιστήρια, τραγουδώντας μαζί με τους μικρούς φίλους τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Την ομάδα εθελοντών του ΚΑΠΗ αποτέλεσαν οι:

Αλεξιάδη Αικατερίνη, Αλεξιάδης Κωνσταντίνος, Βασιλοπούλου Φανή, Γρουίτση Ελένη, Γρουίτσης Πέτρος, Έλενας Κωνσταντίνος, Καραγιάννη – Βεργούλα Άννα, Μαραγκάκη Σταυρωσία, Σταματάκη Σταματία, Τσίκκης Μιχαήλ, Χαρτοφύλλης Μιχάλης και Χατζηχαραλάμπους Ελένη.

Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του εύχονται σε όλους και όλες τους Υγεία και πάντα να τους διακρίνει το αίσθημα αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στήριξης.