Περηφάνια για το ποδόσφαιρο της ανθρωπιάς

Ένας ευχάριστος πονοκέφαλος χρειάστηκε να ταλαιπωρήσει τους ανθρώπους του «Συνδέσμου Αγάπης», προκειμένου να καταφέρουν να μεταφέρουν, στην έδρα του συλλόγου τους, από τα γραφεία της ΕΠΣΔ, τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τις ακαδημίες των σωματείων, τους παράγοντες και τον φίλαθλο κόσμο με την ευκαιρία της διοργάνωσης, την περασμένη Παρασκευή, του φιλανθρωπικού χαρακτήρα ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στις ομάδες της Ένωσης και των διαιτητών.

Όσοι βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στα γραφεία της διοργανώτριας κουράστηκαν μεν, όμως άξιζε τον κόπο, καθώς εξασφαλίστηκε πως περισσότερες από 230 άπορες οικογένειες θα έχουν, κατά τη διάρκεια των εορτών, τα απαραίτητα.

 Ο «Σύνδεσμος Αγάπης» δεν ξέχασε ούτε εκείνους που στήριξαν την προσπάθειά του και τους οποίους φρόντισε να ευχαριστήσει, μέσω επιστολής που έστειλε στην ΕΠΣΔ. Το περιεχόμενό της:   
«Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,
θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε εσάς και το διοικητικό σας συμβούλιο, κυρίως δε, προς τον πρόεδρο της Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης κ. Μικρόπουλο για την συμβολή του στη συγκέντρωση τροφίμων.

Θέλουμε μέσω των δικών σας προσώπων να ευχαριστήσουμε εγκάρδια όλα τα σωματεία της δύναμής σας, τους υπευθύνους των Ακαδημιών και τους προπονητές, τους μικρούς ποδοσφαιριστές και τους γονείς αυτών, τους ποδοσφαιριστές των Μικτών ομάδων και το πολυκατάστημα του κ. Αντωνάκη στη Σορωνή.

Η ευαισθητοποίηση και η ανταπόκριση όλων σας, παρά την ακύρωση του καθιερωμένου τουρνουά λόγω κακοκαιρίας, ήταν συγκινητική και λόγος υπερηφάνειας για την αλληλεγγύη που επιδεικνύει ο χώρος που υπηρετείτε.

Επιπρόσθετα θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξήχθη για 6η συνεχή χρονιά την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στη μνήμη του Νίκου Κυπραίου. Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν και συνεισέφεραν οικονομικά για τις ανάγκες του συλλόγου μας.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα, χαρούμενο και ευλογημένο το 2019!».