Με τα μικρά παιδιά ο Ιάλυσος

Ο Ιάλυσος έκανε και πάλι πράξη μέρος του κοινωνικού του έργου. Με σκοπό να τονωθεί το χαμόγελο των μικρών παιδιών, τεχνική ηγεσία, παίκτες αλλά και Διοίκηση επισκέφτηκαν τα σχολεία της Ιαλυσού Δημοτικά, Γυμνάσιο και Λύκειο κι άφησαν εκεί εκτός από μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, και πολλές εκατοντάδες παιδικά εισιτήρια διαρκείας για να βλέπουν χωρίς κανένα περιορισμό τα μικρά παιδιά την αγαπημένη τους ομάδα.

Σε κάθε σχολείο επίσης, η αντιπροσωπεία του ΓΑΣ Ιάλυσος άφησε μια κορνίζα με μια φανέλα της ομάδας σαν αναμνηστικό δώρο.

Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος εξέδωσε ανακοίνωση για την επίσκεψη στα δημοτικά σχολεία της Ιαλυσού.
Αναλυτικά:
«Τα Χριστούγεννα...ανήκουν στα παιδιά! Με μεγάλη μας χαρά και ευχαρίστηση ολοκληρώσαμε τις επισκέψεις μας στα σχολεία της Ιαλυσού, καταφέραμε να "κλέψουμε" μπόλικα παιδικά χαμόγελα και αυτό είναι το καλύτερο δώρο για όλους εμάς!

Διοίκηση και Ποδοσφαιριστές επισκέφθηκαν τα σχολεία της Ιαλυσού μαζί με τον Αη Βασίλη και μοίρασαν μπάλες (ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ) για τις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών και περισσότερα από 1.000 Παιδικά Εισιτήρια Διαρκείας ΓΑΣ Ιάλυσος, ώστε να μπορούν να βλέπουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Από τους ποδοσφαιριστές ζητήθηκαν πολλά αυτόγραφα από τα παιδιά ενώ δόθηκε από μία κορνίζα με επίσημη εμφάνιση της ομάδας ως αναμνηστικό δώρο για να κρεμαστεί σε κάθε σχολείο.

Ευχαριστούμε το 1ο, 2ο & 3ο Δημοτικό, Γυμνάσιο και Γενικό Λύκειο Ιαλυσού για τη φιλοξενία και τις όμορφες στιγμές που μας χαρίσανε».