Παρελθόν Γερόλυμος  και Ντερτιλής απο τον Διαγόρα

Με τις Άγιες μέρες και το αφωνιστικό ρεπό  που ακολουθεί στις 6 Ιανουαρίου, είναι ευκαιρία να αναζητηθούν λύσεις, που θα κάνουν πιο δυνατό τον Διαγόρα στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «κυανέρυθροι» αναζητούν ήδη φορ και στόπερ, αλλά οι αποχωρήσεις οι τελευταίες δείχνουν πώς θα χρειαστεί περαιτέρω ενίσχυση στο ρόστερ, στο οποίο ορισμένες θέσεις θα καλυφθούν εκ των έσω.

Οι τελευταίες αποχωρήσεις αφορούν δυο αμυντικούς, οι οποίοι επί τεχνικής ηγεσίας Παντέλη, ήρθαν με τις καλύτερες συστάσεις στην ομάδα, αλλά και οι δυο τελευταία δεν αγωνίζονται …παρά την απουσία του Κρητικού.

Ο λόγος για τους Θανάση Γερόλυμο και Αλέξανδρο Ντερτιλή, με τους οποίους λύθηκε η συνεργασία, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες και η οποία αναφέρει:

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, Αθανάσιο Γερόλυμο και Αλέξανδρο Ντερτιλή, όπως και με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γεώργιο Μανέλη. Τους εύχεται καλές γιορτές και καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡ
Ο Διαγόρας έχει δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση του φορ τον οποίο έχει εντοπίσει, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει επέλθει συμφωνία μαζί του.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση κι όπως όλα δείχνουν, χρειάζονται ιδιαίτεροι χειρισμοί στο θέμα της απόκτησής του. Πρόκειται για καλό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική, με πολύ καλές εμφανίσεις, μέχρι τώρα και ο οποίος μπορεί να μετακινηθεί από την ομάδα του στον Διαγόρα.