Η γαλοπούλα μπορεί να περιμένει, το Περιστέρι όχι

Το να αναγκάζεται κάποιος να περάσει Χριστούγεννα στη δουλειά δεν είναι και ό, τι το πιο ευχάριστο, όμως για τους παίκτες του Κολοσσού, κανένα πρόβλημα!

 Η σπουδαία νίκη επί του Ρεθύμνου το περασμένο Σάββατο στο Βενετόκλειο και κυρίως, η εξαιρετική και «γεμάτη» εμφάνιση που τη συνόδευσε, γέμισε το κάθε «κύτταρο» του «θαλασσί» οργανισμού με ενέργεια και αισιοδοξία, τα χαμόγελα περισσεύουν και οι πάντες πιστεύουν πως το προσεχές Σάββατο στις 15:45 στο Περιστέρι, κόντρα στην ιστορική και φέτος εξαιρετική ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, ο Κολοσσός μπορεί να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος.

 Οι «θαλασσί» θα περάσουν στο παρκέ όλες τις μέρες μέχρι και την Παρασκευή, οπότε και θα «πετάξουν», στις 18:30, για Αθήνα, με τον κόουτς Κώστα Φλεβαράκη να ελπίζει πως μέχρι τότε δεν θα συμβεί το παραμικρό που θα διαταράξει την πορεία μίας ομάδας που είναι πλήρης, προς ένα προφανώς δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι.

 Κοντά στα άρρωστα παιδιά

Τα παιδιά που νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου της Ρόδου θα επισκεφθεί, την προσεχή Πέμπτη, αντιπροσωπεία του Κολοσσού, αποτελούμενη από αθλητές, μέλη του προπονητικού επιτελείου και της διοίκησης. Οι μέρες των εορτών οφείλουν να είναι όμορφες για όλους, πόσω δε μάλλον για τα παιδιά και ειδικά για εκείνα που θα τις περάσουν μακριά από τα σπίτια τους λόγω προβλημάτων υγείας, με τους «θαλασσί» να αναλαμβάνουν τη δική τους όμορφη πρωτοβουλία να προσφέρουν, μαζί με δώρα και μέσα από την παρουσία τους, έναν λόγο για χαμόγελα.

Ευλογημένη στιγμή για τον Μανώλη Μαρκόπουλο

 Ευτυχισμένος χαζομπαμπάς για πρώτη φορά έγινε το μέλος της διοίκησης του Κολοσσού και γενικός γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων, Μανώλης Μαρκόπουλος, καθώς η σύζυγός του, Βίβιαν, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο, όμορφο και χαριτωμένο κοριτσάκι.

 Σύσσωμη η «θαλασσί» οικογένεια εύχονται στο ζευγάρι να τους ζήσει η κορούλα τους, να είναι καλορίζικη και τυχερή και να την καμαρώσουν όπως το επιθυμούν.

 Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, Κωστή Ζομπανάκη, για την απώλεια του πατέρα του Μίνωα, με ευχές για δύναμη και κουράγιο τούτες τις δύσκολες ώρες, με τον λιγότερο δυνατό πόνο.