Κεφάτο Σάββατο για μικρούς και μεγάλους στα Κοσκινού

Τα ποδοσφαιρικά «βάσανα» της καθημερινότητας άφησαν στην άκρη, το βράδυ του Σαββάτου, τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Διγενή, στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης χοροεσπερίδας που διοργάνωσε ο σύλλογος στο Romantza Mare.  

 Ο κόσμος που έδωσε το παρών ήταν πολύς, απόλαυσε το μουσικό πρόγραμμα που του πρόσφερε το μουσικό σχήμα του Στράτου Τσιρακάκη και ανανέωσε το ραντεβού του με την ομάδα στο γήπεδο, κατά την επιστροφή της στις επίσημες υποχρεώσεις.

 Ξεχωριστό ήταν το περασμένο Σάββατο και για τα παιδιά της ακαδημίας, καθώς μετά από ενέργειες του προέδρου της κοινότητας και πρώην επικεφαλής του συλλόγου, Νίκου Μανωλάγκα, επισκέφθηκαν τις Πηγές Καλλιθέας.  

 Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής Σάσα Γιόνοβιτς θα συγκεντρωθούν ξανά μεθαύριο Πέμπτη, θα κάνουν δύο προπονήσεις και το Σάββατο θα δώσουν, στα Κοσκινού, φιλικό παιχνίδι με τον Ευαγόρα.

Όσο για τα μεταγραφικά του Διγενή, η διοίκηση δεν προτίθεται να μπει στη λογική των δαπανηρών προσθηκών.
Αναζητά κατά κύριο λόγο νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι βέβαιο πως θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και τις ευκαιρίες να εξελιχθούν.