Το 2018 «αποχαιρέτησαν»  οι Βετεράνοι Ρόδου-Διαγόρα

Για τις 18 Ιανουαρίου προγραμμάτισαν οι Βετεράνοι Ρόδου και Διαγόρα την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, όπως αποφάσισαν τα μάλη της διοίκησή τους κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασής τους για το 2018.

Το ραντεβού κλείστηκε για τις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο της Ρόδου και η πρόσκληση είναι ανοιχτή όχι μόνο για όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του Συνδέσμου, αλλά και για το σύνολο των παλαιμάχων του νησιού, όπως και για τον φίλαθλο κόσμο.

 Κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης έγινε ο απολογισμός και εγκρίθηκαν οι δαπάνες του πρόσφατου ταξιδιού στην  Αθήνα, όπου οι βετεράνοι των δύο ιστορικών συλλόγων της πόλης έδωσαν φιλικό παιχνίδι με αυτούς της Προοδευτικής (ευχαριστούν θερμά την Blue Star Ferries για την έκπτωση που παρείχε στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, όπως και όλους εκείνους που στήριξαν οικονομικά την αποστολή), ενώ κουβέντα έγινε και για το σπουδαίο ραντεβού με τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ, στις 7 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο, στη βάση των όσων ήδη συζήτησαν οι Ηλίας Βασιλαράκης και Γιάννης Χαλκιάς με τους Γιώργο Κούδα, Μιχάλη Μπέλλη, Γιώργο Σκαρτάδο, Γιώργο Κωστίκο και Κώστα Μαλιούφα.  

 Τέλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μιχάλης Δράκος και οι συνεργάτες του στο Δ.Σ. εύχονται σε όλους τους βετεράνους και τους φιλάθλους του νησιού καλές γιορτές και ένα ευτυχισμένο 2019.