Χειρουργήθηκε και  αναρρώνει ο Τσελεπίδης

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις «μπαταρίες» τους δίνουν οι γιορτές στους ποδοσφαιριστές του Κλεόβουλου κι αν υπάρχει κάποιος που το έχει ανάγκη περισσότερο από τους υπόλοιπους, είναι αναμφίβολα ο Μιχάλης Τσελεπίδης.

 Πέραν του τραβήγματος στο προσαγωγό που τον ταλαιπώρησε, ο έμπειρος αμυντικός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο διάφραγμα, με τη διοίκηση του συλλόγου να του εύχεται περαστικά και καλή ανάρρωση.

 Ο Μιχάλης Τσελεπίδης δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με τη Ρόδο στο Δημοτικό Στάδιο και ο προπονητής του, Δημήτρης Δογιάμας, ελπίζει πως θα τον έχει ξανά στη διάθεσή του στο ματς της 14ης με τον Κλεάνθη στο Παραδείσι. Επιπλέον, ο τεχνικός των Λίνδιων περιμένει την επιστροφή του τερματοφύλακα Γιώργου Μήλιου, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι.

 Τέλος, τις ευχές της σε όλο τον κόσμο διαβιβάζει, με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του συλλόγου:  «Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα, η Γέννηση του Χριστού μας να δώσει αληθινή αγάπη μεταξύ όλων των συνανθρώπων μας και των ομάδων και να μην ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, αλλά κάποιοι στο τέλος είναι χαρούμενοι και κάποιοι άλλοι λυπημένοι».