Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Κολοσσός - ΠΑΟΚ

Ο Κολοσσός αύριο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Betshop Basket League, θα βρεθεί στο Περιστέρι για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, ωστόσο η Ροδίτικη ΚΑΕ ξεκίνησε τις πωλήσεις των εισιτηρίων για το εντός έδρας ματς της 12ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στις 15.15. Η σχετική ανακοίνση του Κολοσσού για τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ:

«Η ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική της Betshop Basket League, έχει ξεκινήσει.
- ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS – ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 15:15

Τιμές εισιτηρίων:  15€ και 5€ για παιδιά από 5 έως 14 ετών
*Η αγορά παιδικού εισιτηρίου, πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ και ο αριθμός είναι περιορισμένος.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:
- Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, 85132 Ρόδος, Τηλ: 2241022261, info@kolossosbc.gr) Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 – 14:00.

- Tην ημέρα του αγώνα (Σάββατο 5/1), από τις 11:00, στα Εκδοτήρια του Βενετοκλείου.

- Online από το viva.gr.

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το viva.gr και δεν μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, τηλ, 22410 22261) ή στα εκδοτήρια του γηπέδου τη μέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε.
Φίλε του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS, είσαι ο 6ος παίχτης με ρόλο σημαντικό για την ομάδα σου!».

Στις 24 Φεβρουαρίου με ΠΑΟ
Στο μεταξύ ορίστηκε για τις 24 Φεβρουαρίου το εξ αναβολής εντός έδρας παιχνίδι του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν βρέθηκε νωρίτερα ημερομηνία, αφού η Αθηναϊκή ΚΑΕ έχει υποχρεώσεις για τη Euroleague.  

Η διοίκηση του Κολοσσού εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμνένο παιχνίδι αναφέροντας: «Ενημερώνουμε ότι ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ έχει οριστεί για την Κυριακή 24/2 στις 15:00. Σύντομα θα βγει ανακοίνωση σχετικά με την προπώληση των εισιτηρίων».