«Έκλεισε» η μικτή Κ 16, τη Δευτέρα ακολουθεί η Κ 14

Στην εικοσάδα, η οποία θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣΔ στο τουρνουά της 1ης φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ στην Ερμούπολη της Σύρου, κατέληξε ο προπονητής της μικτής ομάδας Κ 16, Γιώργος Τριχιάς.

Οι εκλεκτοί του, οι οποίοι καλούνται να προπονηθούν στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο σήμερα στη 1:30 το μεσημέρι και την Τετάρτη στις 11:30 το πρωί, είναι η παρακάτω:    Ήλιος Ζαχαρίας, Χαραπάς Δημήτρης, Κότζα Άρης (Ο.Α. Κω), Συρίμης Βασίλης, Χατζηκυριαζής Λάμπρος (Ευκλής), Ζερβός Νικόλαος (Δαμάγητος), Παπασταματίου Μανώλης, Κορνάρος Γρηγόρης, Κοντός Σταμάτης (Διαγόρας), Σαλπιγκτίρης Ηλίας (Ρόδος), Καραμανώλης Μαρτίνος (Ιάλυσος), Σταματούλας Μιχάλης, Θύμιος Χρήστος (Ευαγόρας), Τρικοίλης Σάββας (Αργοναύτες Καλύμνου), Ορφανός Γιώργος (Απόλλων Κ.), Μαγκούλιας Νικόλαος (Καλυμνιακός), Κουλλαλί Ερνέστο, Ρουτζιέρης Νικόλαος (Αρένα), Μυξολούφης Ιωάννης (Αντίμαχος) και Αναγνώστου Μάρκος (Ηρακλής Μ.)  

Τη Δευτέρα ανακοινώνει ο Θεοδώρου 
Πέντε προπονήσεις θα κάνει, μέχρι την αναχώρησή της για τη Σύρο στις 3 Ιανουαρίου, η μικτή ομάδα Κ 14. Με δεδομένο πως προέκυψαν προβλήματα της τελευταίας στιγμής, ο προπονητής της, Θεόδωρος Θεοδώρου, θα οριστικοποιήσει τη σύνθεση της αποστολής την προσεχή Δευτέρα.  Η δουλειά του έμπειρου τεχνικού με τους ποδοσφαιριστές θα συνεχιστεί στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο σήμερα (14:00), το Σάββατο (11:00), την Κυριακή (11:00), τη Δευτέρα (11:00) και την Τετάρτη (12:00).