Τέλος από το «Ροδίων» ο Γκολίτσης

Κεραυνός εν αιθρία στο «στρατόπεδο» του «Ροδίων Αθλησις». Όπως ανακοινώθηκε σχετικά χθες το απόγευμα, λύθηκε η συνεργασία με τον κόουτς της ομάδας Σπύρο Γκολίτση, ο οποίος αποχωρεί τελικά για οικογενειακούς λόγους όπως έγινε γνωστό.

Η σχετική ανακοίνωση του Ροδίων μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά για το γεγονός: 

«Το αθλητικό σωματείο  «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»  έχει κάνει την εμφάνισή του τα τελευταία χρόνια στο χώρο του βόλεϊ,  κερδίζοντας τόσο  την εκτίμηση όσο και την αποδοχή όλων.

Μένοντας πιστοί  στη φιλοσοφία μας , δίνουμε  προτεραιότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις και στις ανθρώπινες αξίες χωρίς να ισοπεδώνουμε τα πάντα  στο βωμό μιας πιθανής επιτυχίας.

Η  Διοίκηση του σωματείου,  θεώρησε υποχρέωσή της, το να αποδεχτεί την επιθυμία του κ. Γκολίτση να αποχωρήσει τη δεδομένη στιγμή από την ανδρική ομάδα για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους. 

Ο κ. Γκολίτσης, το μικρό χρονικό διάστημα που υπήρξε στο τιμόνι  της ομάδας   αυτής,  κατάφερε  να γράψει και αυτός, το όνομά του σε μια ιστορική στιγμή για το σωματείο,  αφού κατάφερε να μας οδηγήσει στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία .

Τον ευχαριστούμε για τις εμπειρίες αλλά και τις εικόνες που μας μετέφερε και του ευχόμαστε να βρει την ηρεμία που χρειάζεται σε όλους τους τομείς ώστε να  δει τη συνέχεια με αισιοδοξία.

Παρά τη δύσκολη χρονικά περίοδο, η διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ Άθλησις» έχει ήδη ξεκινήσει  τη διαδικασία αναζήτησης  αντικαταστάτη του κ. Γκολίτση ώστε να συνεχιστούν ομαλά οι υποχρεώσεις  της ομάδας μέχρι την υλοποίηση του αρχικού στόχου.»

Σε αναζήτηση προπονητή
Στο μεταξύ κι επειδή είναι εορταστική περίοδος ακόμα, δεν μπορούσε χθες κανείς από τη  Διοίκηση να δώσει μια απάντηση, στο τι μέλλει γενέσθαι σε ότι αφορά τη διάδοχο κατάσταση. 

Όπως έγινε γνωστό από σήμερα το πρωί θα ξεκινήσει η προσπάθεια ανεύρεσης του διάδοχου στην τεχνική ηγεσία του «Ροδίων». Οι ιθύνοντες θέλουν να κλείσουν από τώρα τη νέα συνεργασία μιας και  οι παίκτες της ομάδας επιστρέφουν από την άδεια των Χριστουγένων την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου και σαφέστατα θα πρέπει να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους άμεσα, για το ματς με τον Πανερυθραϊκό.