Η LOTTO KERN-HAUS στο Rhodes Tour

Όλο και πληθαίνουν οι ομάδες με τις παρουσιάσεις τους από τους διοργανωτές στους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες της Ρόδου το 2019. Συνολικά 20 ομάδες απ’ όλο τον κόσμο θα φτάσουν στο νησί μας για να συμμετάσχουν στις διοργανώσεις του ερχόμενου Μαρτίου, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδό τους αλλά και το ότι η Ρόδος μπήκε ξανά στο χάρτη της παγκόσμιας ποδηλασίας. 

Η LOTTO KERN-HAUS Pro Cycling Team έχει έδρα της τη Γερμανία και από τους δυνατότερους ποδηλάτες βάσει της παρουσίας τους σε διεθνείς αγώνες. Η ομάδα οργάνωσε το πρόγραμμα συμμετοχών της και το 2019 βάζοντας ψηλά και τους αγώνες της Ρόδου όπως και τον Γύρο Γερμανίας. Στη διοργάνωση της Ρόδου το 2018 συμμετείχε σε όλα τα ΕΤΑΠ και τους γύρους ως την τελευταία μέρα με πολύ καλές επιδόσεις. 

Υπενθυμίζεται πως το Γκραν Πρι θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου και ο Γύρος Ρόδου από 8 έως και 10 του μήνα εκείνου από τον Ροδήλιο και την Sports Tours Hellas με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου: 


Οι διαδρομές έχουν όπως παρακάτω: 
Διεθνές Γκραν Πρι
Εκκίνηση από Ρόδο με κατεύθυνση προς τη Ρόδου-Καλλιθέας-Φαληράκι κι από ‘κει έξοδος στη Ρόδου-Λίνδου προς Αφάντου-Αρχάγγελο-Χαράκι-Κάλαθο-Λίνδο-Πεύκους-Λάρδο-Κιοτάρι-Γεννάδι-Λαχανιά-Κατταβιά-Απολακκιά-Μονόλιθο-Σιάννα-Κρητηνία-Κάμειρο Σκάλα-Μανδρικό-Καλαβάρδα-Φάνες-Θεολόγο-Ιαλυσό και τερματισμό πάλι στη Ρόδο, απόστασης 195χλμ.

Διεθνής Γύρος Ρόδου
1ο ΕΤΑΠ

Ρόδος-Νέα Μαρίνα προς Ρόδου-Καλλιθέας-Φαληράκι- προς Ρόδου-Λίνδου-Κολύμπια-Αρχίπολη-Ελεούσα-Απόλλωνα-Έμπωνα-Κρητηνία-Πεταλούδες-Μανδρικό-Καλαβάρδα-Φάνες-Σορωνή-Καλαμώνας-Δαματριά-Μαριτσά και μετά από δύο στροφές εκεί, τερματισμός στο χωριό. Απόσταση 150χλμ.
2ο ΕΤΑΠ
Εκκίνηση από Ρόδο προς Κρεμαστή-Ψίνθο-Αρχίπολη-Ελεούσα-Διμυλιά-Προφήτη Ηλία-Λάερμα-Λίνδο-Ρόδου-Λίνδου προς Φαληράκι κι από Paradise τερματισμός στα Κοσκινού. Απόσταση 161χλμ.
3ο ΕΤΑΠ
Εκκίνηση από Ρόδο προς Ρόδου-Καλλιθέας-Φαληράκι, παραλιακά-έξοδος προς Ρόδου-Λίνδου-Γεννάδι-Άγιο Ισίδωρο -Έμπωνα-Κρητηνία-Κάμειρο και τερματισμός στη Ρόδο. Απόσταση 157,5χλμ.