Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συνεισφορά  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Φανών

Με αλληλεγγύη  προς τον αδύναμο συνάνθρωπο γέμισαν τα ράφια του κοινωνικού παντοπωλείου των Φανών.

Η προσφορά των κατοίκων της περιοχής και των επιχειρηματιών ξεπέρασε κι εφέτος κάθε προσδοκία δίνοντας έτσι το μήνυμα των ημερών προς τους συμπολίτες μας εκείνους που στερούνται ακόμα και τα απαραίτητα.

Δεκάδες ήταν κι εφέτος εκείνοι που προσέφεραν γι αυτό τον ιερό σκοπό.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Φανών κος Βασίλης Νικολίτσης, σημείωσε ότι η προσφορά του Κοινωνικού Παντοπωλείου των Φανών, δεν περιορίζεται μόνο τα Χριστούγεννα και τις ημέρες των εορτών, αλλά και πολλές άλλες φορές όλο το χρόνο, όποτε αυτό είναι εφικτό.
 


Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του σημείωσε τα εξής: «Θεωρώ ελάχιστο χρέος μου εκ μέρους των κατοίκων της περιοχής μας, να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους ανθρώπους που βοήθησαν σε αυτό τον σκοπό:

Τον κ. Ματσίγγο, το ξενοδοχείο Πλάζα, το φαρμακείο Καίκη στις Φάνες, τον πρόεδρο των Αφάντου Μανώλη Λόγγο, την Αγροδομή (Κυριατσούλη – Διακοφιλιππή) το σούπερ μάρκετ Παναγιωτάς, το Σούπερα μάρκετ Τσιτσιμοίρη, την οικογένεια Πέλεντ, τον Γιάννη Αντωνάκη (οικοδομικά υλικά),το Αρίων Πάλλας, τον πρώην βουλευτή κο Γιάννη Παππά, το ξενοδοχείο ΑΤΡΙΟΥΜ, το σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλο, τον Γιάννη Γερόλυμο, τον Απόστολο Ασπράκη, την καφετέρεια Billey’s Place στη Θολό και τον γιατρό κο Νίκο Φρόνα.
Ευχόμαστε καλή πρωτοχρονιά σε όλο τον κόσμο, με υγεία και Ειρήνη.