Αγιασμό επειγόντως χρειάζεται ο Άρης

Με την προσδοκία το νέο έτος να φέρει μαζί του την τύχη που του έλλειψε στην τελική ευθεία της χρονιάς που φεύγει, περιμένει την αυγή του 2019 ο προπονητής του Άρη, Γιώργος Σάββενας.

Σαν να μην του έφτανε ο σοβαρός τραυματισμός του νεαρού επιθετικού Στέλιου Σακελλάρη και η καθήλωση του Γιώργου Κοντόγιαννου, μίας εκ των «σημαιών» των «κιτρινόμαυρων», λόγω επανεμφάνισης παλαιότερου προβλήματος στον ταλαιπωρημένο αχίλλειό του, ο τεχνικός των Αρχαγγελιτών είδε να τίθενται νοκ άουτ ο Δημήτρης Γκίκας και ο Χάρης Κατσούλης.

Ο τραυματισμός του πολύπειρου μέσου στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλυθιών μόνο επιπόλαιος δεν ήταν τελικά, καθώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του Λάρισα, όπου περνάει τις μέρες των εορτών, έδειξε ζημιά στον χιαστό. Ο Δημήτρης Γκίκας αναμένεται να επιστρέψει στις 3 Ιανουαρίου και να κάνει νέα εξέταση, αν και εκτιμάται, πως δύσκολα θα αποφύγει το νυστέρι.

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Χάρης Κατσούλης. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο, συνεπώς εκ των πραγμάτων, θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό.

Και μη χειρότερα λοιπόν για τον Γιώργο Σάββενα, ο οποίος απομένει να αποφασίσει αν η σημερινή προπόνηση θα είναι η τελευταία του 2018 ή αν θα διοργανώσει άλλη μία τη Δευτέρα.  

 Πέραν των τραυματιών, στη διάθεσή του δεν βρίσκονται, λόγω διακοπών, οι Ανδρέας Χατζηλιόντας και Κώστας Μάλλιος, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών στο φιλικό παιχνίδι της 5ης Ιανουαρίου με τον ΑΕΡΑ στο γήπεδο Αρχαγγέλου.