Διαγόρας: Πέρασαν την… έξοδο Μουκίδης και Φυλακτός

Στον Διαγόρα υπάρχει πλέον ειλλημένη απόφαση, όσοι από τους παίκτες δεν θέλουν να συνεχίσουν, να λύεται η συνεργασία μαζί τους, προκειμένου να αντικατασταθούν και μάλιστα έγκαιρα, ουτως ώστε να βρεθούν οι κατάλληλοι αντικαταστάτες στο ρόστερ της ομάδας να ενσωματωθούν το γρηγορότερο δυνατόν με τους υπόλοιπους, και  να προετοιμαστούν κατάλληλα για να είναι το γρηγορότερο δυνατόν στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη.

Χθες ανακοινώθηκε επίσης, η λύση της συνεργασίας ακόμα δυο ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τον γκολκίπερ Νίκο Φυλακτό και τον μεσοεπιθετικό Βασίλη Μουκίδη.

Χαρακτηριστικά η λιτή ανακοίνωση του Διαγόρα για την λύση της συνεργασίας μαζί τους, αναφέρει:  
«Το τμήμα ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Διαγόρας, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τους αθλητές, Βασίλη Μουκίδη και Νίκο Φυλακτό».

Ο γηραιός θα αναγκασθεί ,όπως όλα δείχνουν, να αναζητήσει και τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Τσάμη, μετά την λύση της συνεργασίας με τον Φυλακτό.

Δύσκολες περιπτώσεις
Σαφέστατα και ο Πέτρος Ρουτζιέρης, τους αντικαταστάτες των παικτών που φεύγουν, θα ήθελε να τους είχε από τώρα στην ομάδα και να δούλευε μαζί τους. Είναι όλες όμως –όπως χαρακτηριστικά τονίσθηκε- περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται ακόμα στις ομάδες τους και φυσικά θα πρέπει να λύσουν το συμβόλαιο τους για νάρθουν στον Διαγόρα.

Επίσης είναι σαφές, πως προτείνονται από μάνατζερ  παίκτες από ανώτερη Κατηγορία, που στις ομάδες που είναι…δεν ακούμπησαν…

Αυτοί οι παίκτες σαφώς δεν κάνουν στον γηραιό και δεν μπορούν να υποστηρίξουν την προσπάθεια που θα κάνει από δω και πέρα ο Διαγόρας, για να βρεθεί στην κορυφή του 6ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Όπως διαμείφθηκε σχετικά, αντικατάσταση εκείνων που φεύγουν θα γίνει, αλλά δεν θα πρέπει κανείς να περιμένει εξελίξεις, πριν από τις 2 του Ιανουαρίου.

Θέλει Football League o Αυγενικού
Ο 25χρονος Ροδίτης ποδοσφαιριστής Μιχάλης Αυγενικού, έγινε γνωστό πώς έμεινε ελεύθερος από τον Ηρόδοτο, με τον οποίο είχε συμμετοχές και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

Ο γηραιός της πόλης μας ήρθε σε επαφή μαζί του μιας και είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση και αφορά Ροδίτη ποδοσφαιριστή.

Ο παίκτης απάντησε ευγενικά αρνητικά, μιας και τον ενδιαφέρει να αγωνιστεί σε ομάδα ανώτερης Κατηγορίας κι όχι Γ΄Εθνικής.