«Πάσα στη ζωή»  δίνουν Ακουσίλαος  και Δόξα Ψίνθου

Στην υπηρεσία της ανθρωπιάς και της ελπίδας θέτουν τους εαυτούς τους, σήμερα στις 3:15 το απόγευμα στο γήπεδο των Φανών, οι ποδοσφαιριστές του Ακουσίλαου και τη Δόξας Ψίνθου.

Το φιλικό παιχνίδι που θα δώσουν οι δύο ομάδες είναι αφιερωμένο στον μικρό Γιώργο, ο οποίος δίνει μάχη για να ξαναβρεί την υγεία του και οι διοργανωτές είναι βέβαιοι πως ο φίλαθλος κόσμος θα ανταποκριθεί και αυτή τη φορά, στηρίζοντας την προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για να βοηθηθεί το παιδί και η οικογένειά του.

Οι αθλητές του Ακουσίλαου και της Δόξας θα φωνάξουν, δυνατά και καθαρά, το σύνθημα «δίνουμε πάσα στη ζωή», με την προσδοκία να το μοιραστούν με όσο το δυνατόν περισσότερους θεατές.

Πρώτη προσθήκη, ακολουθούν κι άλλες
Στον αγαπημένο του Ακουσίλαο επέστρεψε ο Κώστας Μεταξάς.
Ο νεαρός αμυντικός είχε αποχωρήσει από το σωματείο των Φανών το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του Ευκλή, με τον προπονητή Σάββα Καραβόλια να τον υποδέχεται με χαρά και να περιμένει την έλευση κι άλλων ταλαντούχων και εξελίξιμων ποδοσφαιριστών που θα αποδεσμευτούν από τις ομάδες της ευρύτερης περιοχής.