Διέπραξε επτά κλοπές

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά επτά κλοπές και μία απόπειρα κλοπής κατηγορείται ότι διέπραξε 31χρονος σε διάφορα καταστήματα στην πόλη της Ρόδου, στο Φαληράκι και στην Ιαλυσό!

Ο 31χρονος συνελήφθη σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στην ανάκριση.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας και συνδυαστικής αξιολόγησης στοιχείων διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος το χρονικό διάστημα από 28-11-2018 έως 27-12-2018 διέπραξε οκτώ κλοπές παραβιάζοντας επιχειρήσεις στην πόλη της Ρόδου, στην Ιαλυσό και το Φαληράκι, αφαιρώντας χρήματα και καπνικά προϊόντα, συνολικής αξίας περίπου 3000 ευρώ.

Αναλυτικότερα, στις 14 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα διέρρηξε αποθήκη τροφίμων και σούπερ μάρκετ στην πόλη της Ρόδου, στις 21 Δεκεμβρίου καφετέρια στην πόλη της Ρόδου, στις 28 Νοεμβρίου ένα εστιατόριο και ένα περίπτερο στην Ιαλυσό και στις 6 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα  σούπερ μάρκετ στο Φαληράκι.

Ο 31χρονος χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και κρατείται προκειμένου την προσεχή Δευτέρα να προσαχθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθεί.