Με προβλήματα η επιστροφή για τον Φοίβο…

Την Παρασκευή επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Φοίβου μετά την 5νθήμερη άδεια που τους έδωσε ο Σάββας Ορφανίδης για τα Χριστούγεννα και με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Βέβαια δεν επέστρεψαν όλοι, καθώς ο Τόλης Παϊζάνος θα έρθει την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ ο Λουκάς Μιχαλάκης αναμενόταν να επιστρέψει χθες από την Κω.

Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές μέχρι και σήμερα και στη συνέχεια ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» θα δώσει διήμερο (Τρίτη-Τετάρτη) ρεπό για την Πρωτοχρονιά.

Από την Πέμπτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το τελευταίο ματς του Α’ γύρου, που είναι εκτός έδρας με τον Διαγόρα Βραχνέικων στις 9 Ιανουρίου, ημέρα Τετάρτη.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σάββας Ορφανίδης στην παρούσα φάση, αφορά τον Στέφανο Νικήτα που ταλαιπωρείται από θλάση, τον Χρήστο Πατσίλη που έκανε επέμβαση για να διορθώσει το διάφραγμά και η συμμετοχή του στο ερχόμενο παιχνίδι θεωρείται αμφίβολη, εκτός κι αν βρεθεί ειδική μάσκα, και ο Φιορίλο Τζελάι, που ακολουθεί μια θεραπεία λίγων ημερών.

Συλλυπητήριο για Σάββα Πάττα
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Φοίβου με αφορμή τον άδικο χαμό του προέδρου της Τοπική Κοινότητας Παστλιδας, Σάββα Πάττα και η οποία αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Φοίβου Κρεμαστής εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου προέδρου της Παστίδας, Σάββα Πάττα».