«Βλέποντας και κάνοντας»  ο Εθνικός στις μεταγραφές

Συμμετέχοντας σ’ έναν όμιλο της Β’ Κατηγορίας, όπως είναι ο 1ος, με αρκετές δυνατές ομάδες και διεκδικήτριες της ανόδου, ο Εθνικός θέλει να δώσει τον δικό του αγώνα επιστροφής στα «σαλόνια» του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Σκοπός είναι πια μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Μπάκη και τον Σπύρο Τσακμακίδη, να γίνουν κάποιες προσθήκες αλλά σημαντικό ρόλο γι’ αυτό θα παίξουν τα αποτελέσματα στα δύο πρώτα παιχνίδια της νέας χρονιάς.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος οι Αρχιπολενοί θα πάνε στα Μάσσαρι για τον αγώνα με τον τοπικό Αστέρα, ενώ έχουν και το εξ αναβολής της 8ης αγωνιστικής με τη Σύμη, επίσης εκτός έδρας.

Σε περίπτωση που πάρουν αυτά τα δύο ματς και είναι κοντά στις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας, θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, ειδάλλως θα αρκεστούν απλώς σε μια καλή πορεία.

Έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, ο Εθνικός απέχει πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Κύπρο και τρεις από τον Δαμάγητο που την ακολουθεί, γι’ αυτό είναι ακόμα κανονικά μες στο παιχνίδι, φτάνει να φύγει με τους βαθμούς από τις παραπάνω δύσκολες και σημαντικές αναμετρήσεις.

Συλλυπητήριο για Πάττα
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού στο άκουσμα του απρόσμενου θανάτου του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Παστίδας, Σάββα Πάττα: «Ο Α.Ψ.Σ. Εθνικός Αρχίπολης εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια, στην οικογένεια και στους οικείους του Σάββα Πάττα, προέδρου της τοπικής κοινότητας Παστίδας, για τον άδικο χαμό του. Αιωνία του η μνήμη!».