Νέος «σταθμός» για τον Μιχάλη Τριομμάτη

Στην Αθήνα βρίσκεται από τις 20 Δεκεμβρίου ο Μιχάλης Τριομμάτης μετά και την πρόσκληση που του έγινε  για προπονητικά camp από τη νέα του  ομάδα, τον ΟΦ Νέας Ιωνίας.

«Τον καλωσορίζουμε από καρδίας  και είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να έχουμε τον Μιχάλη κοντά μας,  έναν χαρισματικό και αξιόλογο αθλητή που τον διακρίνουν το ήθος, η αγάπη, η υπομονή και η πίστη   σε αυτό που κάνει   και   του ευχόμαστε καλές γιορτές και καλή επιτυχία στους φετινούς στόχους του» αναφέρει σε ανακοίνωση ο νέος του σύλλογος.

Το 1o camp θα ξεκίνησε στις 20 και θα διαρκέσει έως τις 31 Δεκεμβρίου στην Αθήνα ενώ θα ακολουθήσει και 2o στο Λουτράκι από τις 2 έως και τις 6 Ιανουαρίου.

Συμφώνα με τον ίδιο, είναι πολύ ευχαριστημένος από τη φιλοξενία και την υποδοχή των νέων συναθλητών του και των παραγόντων της ομάδας και ευχαριστεί  ιδιαίτερα τους Παντελή Αϊβατίδη  και την οικογένεια του  Χρήστου Ετζιρίδη.

Είναι η πρώτη φορά που κάνει γιορτές μακριά από το σπίτι του ενόψει της προετοιμασίας  για την νέα αγωνιστική χρόνια που είναι από τις δυσκολότερες  καθώς ανήκει στην κατηγορία νέων ανδρών.

Ο Μιχάλης Τριομμάτης και η ομάδα του ευχαριστεί τους  χορηγούς του  για τη νέα αγωνιστική  χρόνια καθώς και τους ανθρώπους που είναι δίπλα του με την ανιδιοτελή προσφορά τους.