Σε ρυθμούς πρωταθλήματος επιστρέφει η Ρόδος

Αν γνώριζαν κάτι εξ αρχής οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου, ήταν πως οι μέρες που θα είχαν στη διάθεσή τους να ξεκουραστούν θα ήταν μετρημένες, καθώς προπονητής τους, Σάκης Δέδες, είχε προαναγγείλει από νωρίς πως η διακοπή του πρωταθλήματος θα αξιοποιούνταν με τρόπο που θα επέτρεπε στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries να επανεμφανιστεί στα γήπεδα ακόμα καλύτερη και πιο πειστική.

 Από προχθές, τα «ελάφια» μπήκαν στον δρόμο της επιστροφής σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
 Οι προπονήσεις θα είναι συνεχείς, με εξαίρεση την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνεια, ενώ το επόμενο Σάββατο είναι πιθανή η διεξαγωγή φιλικού αγώνα, αν κι εφόσον βρεθεί αντίπαλος με τα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στα «θέλω» του τεχνικού επιτελείου.

 Στο πρώτο παιχνίδι του 2019, με τον Κλεόβουλο στο Δημοτικό Στάδιο,  ο Σάκης Δέδες αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Ηλία Τριχάκη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και από αύριο θα αρχίσει να συμμετέχει στο ομαδικό πρόγραμμα δουλειάς, ίσως δε και τον Στέλιο Χατζηπέτρο (είχε υποστεί κάταγμα στον αστράγαλο), που είναι έτοιμος να ξαναπατήσει στο χορτάρι.
 Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που απουσιάζει είναι ο Άκης Καμπούρης, ο οποίος θα επιστρέψει από την άδειά του στις 2 Ιανουαρίου.

Συλλυπητήρια για τον Σάββα Πάττα  
Συγκλονισμένοι υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της Ρόδου την τραγική είδηση για τον χαμό του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας, Σάββα Πάττα, σε τροχαίο δυστύχημα το απόγεμα της περασμένης Παρασκευής. Το γεγονός πως επρόκειτο για τον αδερφό του Κώστα Πάττα, παλιού ποδοσφαιριστή και γενικού αρχηγού των «ελαφιών», έκανε τα οδυνηρά συναισθήματα ακόμα πιο έντονα, με τη διοίκηση να εκδίδει την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. Ρόδος εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους για τον πρόωρο και άδικο χαμό του Σάββα Πάττα, προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας και εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.

 Τούτες τις δύσκολες ώρες, στεκόμαστε σιωπηλοί μπροστά στον ανείπωτο πόνο των ανθρώπων του και ειδικά του αδερφού του, προπονητή και φίλου Κώστα Πάττα, ο οποίος υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση τη Ρόδο και συνεχίζουμε να τον αισθανόμαστε μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειάς μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό Παράδεισο να έχει…»