Ιάλυσος: Πρωτοχρονιά με το μυαλό στον Αστέρα

Οι «ερυθροκίτρινοι» δεν σκέφτονται την Πρωτοχρονιά, που πιθανόν να έχουν ρεπό, αλλά το επικείμενο ματς της 13ης αγωνιστικής, κατά την οποία θα αντιμετωπίσουν στο «Οικονομίδειο» τον Αστέρα Αμαλιάδας, ο οποίος δεν διάγει καλές στιγμές λειτουργίας τον τελευταίο καιρό.

Οι παίκτες του μάλιστα απέχουν από τις προπονήσεις και εξαιτίας της κατάστασης που υπάρχει στο εσωτερικό του Αστέρα, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως οι αντίπαλοι του Ιάλυσου, θα είναι στη σέντρα την επόμενη Κυριακή. 

Αυτό βέβαια δεν ενδιαφέρει τον Ιάλυσο, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του, υπό τις οδηγίες του Σάκη Παπαβασιλείου. Ο τεχνικός της ομάδας των «ερυθροκίτρινων» δουλεύει πολύ με τους παίκτες του, θέλοντας να τους περάσει στοιχεία, που θεωρεί πως λείπουν από το παιχνίδι της ομάδας.

Το θετικό επίσης είναι πως είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές  στη διάθεσή του, για τον αγώνα της 6ης Ιανουαρίου. 

Στον μεταγραφικό τομέα δεν υπάρχει κανένα νεότερο. Πέραν του Μπάρδη που ανακοινώθηκε ήδη, δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Όπως έγινε σχετικά γνωστό, η μεταγραφική κίνηση και αναζήτηση έχει «παγώσει» λόγω απουσίας από το νησί μας του προέδρου Μιχάλη Χατζηνικήτα.

Είναι πολύ πιθανόν πάντως, εξαιρετικές περιπτώσεις που θα εντοπισθούν, να μπουν στο… στόχαστρο και να αποκτηθούν, με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή, Σάκη Παπαβασιλείου.