Βάρος στις μεταγραφές ο Διαγόρας

Μπαίνουμε σιγά σιγά και επίσημα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κι ο «γηραιός» της πόλης μας ετοιμάζεται να κάνει τις δικές του κινήσεις, ενισχύοντας το ρόστερ του που μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις, δεν συγκεντρώνει τις ικανότητες που απαιτούνται για να ευοδωθούν οι στόχοι της ομάδας. 

Ο Διαγόρας μετά την αποχώρηση των  Μουκίδη-Φυλακτού, αλλά και πριν, των Γερόλυμου-Ντερτιλή, σαφέστατα και χρειάζεται ενίσχυση πέρα από τις περιπτώσεις απόκτησης φορ και στόπερ για να καλυφθούν οι θέσεις:

-Του Γιόνδη από την αρχή της περιόδου (Ο Λέουτσα …δεν ακούμπησε…), την οποία καλύπτει όμως με ιδανικό τρόπο ο Χατζησάββας,

-Του τραυματία Κρητικού, για τον οποίο υπήρξαν οι λύσεις, αλλά η αποχώρηση των Γερόλυμου και Ντερτιλή, αλλάζει τα δεδομένα 

-Του τερματοφύλακα Φυλακτού, του οποίου η λύση της συνεργασίας αφήνει μόνο του τον Τσάμη. Σε αυτή τη θέση μάλιστα δεν αποκλείεται πέραν του παρτενέρ του Τσάμη, να αποκτηθεί κι άλλος, καθώς σε μια πορεία πρωταθλητισμού, χρειάζονται λύσεις. 

-Φυσικά θα υπάρξει αναζήτηση και για άλλους παίκτες, όχι για να πάρουν μεταγραφή για τον Διαγόρα, αλλά για να έχουν ενεργή συμμετοχή μέσα κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει στο τέλος το στόχο της. 

Μέχρι χθες πάντως, υπήρχαν επαφές αλλά με καμιά ουσιαστική κίνηση από την μια ή την άλλη πλευρά. Έχουν εντοπισθεί ακόμα και παίκτες Football League, οι οποίοι όμως θα πρέπει να λύσουν τα συμβόλαια τους με τις ομάδες τους για να ενταχθούν μεταγραφικά στον Διαγόρα. Όπως διαρρέει από τον «γηραιό», θα αποκτηθούν τέσσερις παίκτες σίγουρα γι’ αυτή την περίοδο και ενδέχεται και παραπάνω.

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ 
Στις μεταγραφές τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι Διοικούντες, οι οποίοι και ακούν εισηγήσεις της τεχνικής ηγεσίας. Ίσως από αύριο να υπάρχουν νεότερα στο «στρατόπεδο του γηραιού», με την επιστροφή από το εξωτερικό και του Κώστα Χρυσοχοϊδη.

Οι συζητήσεις και οι επαφές θα γίνουν πιο έντονες,  καθώς τα περιθώρια στενεύουν κι ο Διαγόρας θα πρέπει να είναι έτοιμος στις 13 Ιανουαρίου για τον αγώνα στο Αίγιο κόντρα στον Παναιγιάλειο.