Τίμησαν τον Παναγιώτη, ξύπνησαν αναμνήσεις

Συνεπείς στο ραντεβού τους φάνηκαν για άλλη μια φορά οι φίλοι και συμπαίκτες του Παναγιώτη Τριγένη, που τίμησαν τη μνήμη του με τη συμπλήρωση σχεδόν 21 χρόνων από τότε που έφυγε από κοντά μας.

Χθες λοιπόν στο γήπεδο Μαλώνας, αφού αρχικά τελέσθηκε τρισάγιο στη συνέχεια (3μ.μ.) ξεκίνησε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στη σημερινή ομάδα του Αγίου Γεωργίου και την ομάδα παλαιμάχων, αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές της διετίας 1997-1999, όπου ο «Άγιος» κατέκτησε δύο κύπελλα Δωδεκανήσου συνεχόμενα, γράφοντας την πλέον λαμπρή σελίδα της ιστορίας του.

Ο αγώνας είχε δύο ημίχρονα των 30 λεπτών, με τη νυν ομάδα του «Αγίου» να προηγείται στο ημίχρονο με 3-0. Στο 15’ και στο 25’ ο Λαμπριανός έκανε το 1-0 και 2-0 αντίστοιχα, ενώ στο 30’ ο Μανόλης Κακούλης έγραψε το 3-0.
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στους παλαιμάχους, που ανέτρεψαν την κατάσταση.
Αρχικά στο 34’ ο Μαχαιράς με πέναλτι μείωσε σε 3-1, για να έρθει ο Φλεβάρης και με τέσσερα γκολ (45’, 48’, 50 και 55’) να κάνει το 3-5.
Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε ο μικρούλης (9 ετών) Θωμάς, που με προβολή στο 60’ διαμόρφωσε το τελικό 3-6.

Οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν:
Άγιος Γεώργιος:
Ψαράς, Κωσταντάς, Γιωργάς, Σακελλάρης, Σκορδάς, Ζολτάν, Λαμπριανός, Σκυλλαράκης Σ., Καϊλακής, Κοτσίκος, Αφαντενός, Κουτσουμπάρης, Κακούλης, Κοστόφ, Ντύρος, Κλέιντι, Φαρμακαλής, Μπριζνόβαλης, Γέροντας

Παλαίμαχοι: Καλαμπίχης, Χατζημανώλης, Χατζημιχαήλ, Παρούσης, Κακούλης Χρ., Στρατής, Μαχαιράς, Παρδαλός, Μουστακέλης, Σκυλλαράκης Α., Στεφανάκης, Καραγιάννης, Τσίμπικας, Ντύρος, Στόιος, Κουτσουμπάρης, Φλεβάρης, Σκυλλαράκης Σ., Χρυσανθής, Κόπελος

Το “παρών” έδωσε και ο Γενικός Αρχηγός του Αγίου Γεωργίου της διετίας 1997-1999, Μανώλης Μπάτης, ο οποίος συνέβαλε σημαντικά στο κατόρθωμα της κατάκτησης των κυπέλλων.
Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του τρισάγιου το λόγο πήραν, ο Δημοτικός σύμβουλος Στέργος Παρδαλός, ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΔΟΥ Ρόδου, Θεοδόσης Στεφανάκης και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μαλώνας, Τόμης Καραγιάννης.

Μεταξύ άλλων ανέφεραν πως θα συνεχίσουν να είναι πιστοί στο ραντεβού για τον Παναγιώτη κάθε χρόνο, ενώ ευχήθηκαν σ’ όλους καλές γιορτές και καλή χρονιά.
Επίσης παρόντα ήταν και μέλη της οικογένειας του Παναγιώτη.